Categories: Politicieni

Robu nu da replica unui terchea-berchea, ci PSD: Mai bine si-ar face o analiza interna

Acuzat de consilierul local PSD Alfred Simonis că nu face decât să ofere „scuze penibile” pentru felul în care se lucrează în Cetate, primarul Nicolae Robu a reacționat prin… ricoșeu. Edilul spune că PSD ar trebui să fie mult mai preocupat, de exemplu, de situația de la CJ Timiș, instituție condusă de un social-democrat, unde au fost trei proiecte europene, dar zero realizări!

Primarul Nicolae Robu nu înțelege reacția PSD la declarațiile sale despre șantierul din zona Cetate. Joi, consilierul local Alfred Simonis l-a acuzat pe edil că preferă „scuzele penibile”, în locul unor acțiuni concrete. „Lucrările de reabilitare a centrului istoric sunt luate în derâdere de societatea care a câştigat licitaţia, iar reacţia administraţiei locale întârzie să apară (…) Nicolae Robu nu a avut nicio reacţie promptă la adresa societăţii care se ocupă de restaurarea centrului istoric. Partidul Social Democrat îi solicită, din nou, să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrarea să fie finalizată la timp şi să nu se mai ascundă în spatele unor scuze penibile”, a afirmat Simonis. Vineri a venit și replica edilului, adresată însă… partidului! „Nu discut despre persoane, că nu am ajuns să discut de tot felul de terchea-berchea, ci discut despre un partid mare, care trebuie luat în considerare. Oamenii aceştia au făcut o analiză internă, să vadă că acolo unde au majoritate şi unde deţin conducerea din cele trei proiecte pe care le-au avut pe fonduri europene nu s-a făcut niciunul? Preocuparea lor e ce se face pe șantierele din centrul istoric”, a declarat, vineri, Robu. Pentru lămurirea totală a adversarilor politici, primarul Timișoarei a făcut și un inventar al realizărilor. „Avem 35 de proiecte, 33 le-am început eu (…) Media de realizarea a acestor proiecte este de 81,4%. În cele șase luni care au mai rămas va trebui să ducem la bun sfârșit totul pentru a atinge 100% (…) Să se plângă cei care, din trei le-au ratat pe toate trei, să se plângă cei care au ratat și mai multe, în niciun caz noi”, a conchis liberalul.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

7 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

8 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

14 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

14 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

15 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

17 ore ago