Grindeanu ii promite lui Robu o surpriza la alegerile din 2016! Candidatul PSD e inca un mister

Sebastian Răducanu, Marius Craina, Florică Bîrsășteanu, dar și… Sorin Grindeanu! Și nu numai! PSD Timiș nu se grăbește să-și anunțe candidatul la Primăria Timișoara pentru 2016. Președintele filialei spune că sunt în analiză mai multe variante, dar îi transmite actualului primar Nicolae Robu că va avea o surpriză la anul.

PSD Timiș are câteva variante pentru a încerca să-i ia fața primarului Nicolae Robu la alegerile locale din 2016, însă nu se grăbește să facă vreo nominalizare. Din toamnă începe adunarea candidaților, care trebuie să respecte criteriile de integritate stabilite de conducerea națională a partidului. „Toate aceste rămân valabile cât timp vor rămâne președinte al PSD Timiș. Este vorba despre problemele legate de fapte de corupție, de diversele stadii în care se află respectivele dosare… În ceea-l ce privește pe Titu Bojin și o eventuală candidatură a sa la președinția CJ, nici măcar nu știu dacă a fost trimis în judecată. Dar, dincolo de persoane, candidații pentru Consiliul Județean PSD sau pentru administrația locală trebui să respecte toate aceste criteria de integritate”, spune Sorin Grindeanu, șeful PSD Timiș. Liderul social-democrat susține că are date certe, conform cărora actualul primar ar putea avea parte de o surpriză. „Am chiar măsurători, e adevărat că din luna iunie, dar sunt aproape convins că Nicolae Robu va avea o surpriză majoră anul viitor. Vrem să venim cu o propunere care va câștiga primăria, la cum arată sondajele serioase”, afirmă Grindeanu. Sebastian Răducanu, Marius Craina și Florică Bîrsășteanu sunt trei potențial candidați, dar nu sunt excluse nici alte variante. Pe de altă parte, președintele PSD Timiș nu spune nici da, nici nu, legat de o eventuală candidatura a sa pentru fotoliul ocupat în prezent de Nicolae Robu. „Eu rămân timișorean. Dacă partidul și colegii mei vor considera că asta este varianta, trebuie să mă supun majorității. Eu îmi doresc însă să pot să ajut Timișul din pozițiile pe care le-am avut și le am acum, dar suntem deschiși la toate variantele. Trebuie s-o alegem pe cea care să ne ajute să câștigăm”, a conchis Sorin Grindeanu. Candidatul PSD la Primăria Timișoara va fi anunțat în această toamnă.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

15 minute ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

2 ore ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

3 ore ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

3 ore ago

Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara

Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea…

3 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

5 ore ago