Poli a pus pe liber unul dintre cei mai reprezentativi jucatori

Înainte de startul sezonului, puţini îşi imaginau că Poli Timişoara va renunţa la serviciile unuia dintre cei mai buni jucători din lot. Răzvan Trandu a fost unul dintre ultimii mohicani de care se leagă ascensiunea noii echipe mutată de la Recaş la Timişoara în urmă cu trei ani.

Tehnicianul Dan Alexa a anunţat că renunţă la serviciile fotbalistului de 24 de ani. Acesta a motivat că pe postul lui Trandu, cel de mijlocaş central, evoluează mai mulţi jucători, unii transferaţi în această vară, ceea ce l-a determinat să-l sară din schemă pe mijlocaş. Prima opţiune pentru Trandu este Rapid Bucureşti, echipă care şi-a manifestat interesul pentru talentatul jucător. Răzvan Trandu este un produs 100% al fotbalului timişorean. Acesta a crescut la juniorii defunctei UMT Timişoara, după care a luat drumul Fortunei Covaci. Au urmat Poli Timişoara și apoi ACS Recaş, echipă cu care a promovat în eşalonul secund în sezonul 2011-2012. Mijlocaşul a fost om de bază în echipă şi după mutarea formaţiei la Timişoara, în 2012. A urmat promovarea în Liga I, Trandu fiind considerat cel mai important jucător al formaţiei antrenate pe atunci de Valentin Velcea. Mijlocaşul nu a dezamăgit nici în primul eşalon. Acesta a fost, în urmă cu două sezoane, cel mai bun pasator al formaţiei timişorene în Liga I, cu şase pase
de gol.

Evoluţiile foarte bune din turul campionatului 2013-2014 au atras atenţia mai multor echipe importante din Liga I, printre care Astra Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu, dar şi a unor echipe care evoluau la vremea respectivă în liga secundă, cele mai cunoscute fiind ofertele din partea CSU Universitatea Craiova şi ASA Târgu Mureş. Toate ofertele au fost refuzate de Poli, iar jucătorul a rămas pe loc. Trandu mai are contract un an cu Poli şi poate refuza orice ofertă, clubul timişorean fiind obligat să-i achite fiecare leu din contract în fiecare lună, dacă jucătorul nu va ajunge la o înţelegere cu Rapid Bucureşti sau altă echipă.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

O oră ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

2 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

4 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

5 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

10 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

10 ore ago