Categories: Eveniment

Cele mai frumoase si mai inovatoare piese de mobilier, prezentate la ExpoMobila

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură se pregătește să găzduiască un eveniment în premieră. Este vorba despre târgul ExpoMobila, care va reuni cei mai importanți producători de mobilă din țară. Pentru a realiza evenimentul, CCIAT a dat mâna cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Timișorenii, dar și restul locuitorilor din vestul țării, se vor putea bucura, în luna noiembrie, de târgul ExpoMobila. Este vorba despre un eveniment care va aduce în fața publicului cele mai noi și mai frumoase articole de mobilier. Astfel, cei care vor trece pe la târg vor putea să descopere cele mai noi tendințe din lumea design-ului interior. ExpoMobila, care se află la prima ediție, se va desfășura în perioada 5 – 8 noiembrie. La târg sunt invitați să participe producători din județul Timiș, dar și din restul țării. Pentru a se asigura că evenimentul este unul de succes, CCIAT și-a unit forțele cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România. APMR reunește 400 de membri, experți în domeniul mobilei, printre care se numără și Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. De asemenea, reprezentanții APMR se pot lăuda și cu realizarea unor târguri de succes în orașe precum Milano, Londra sau Paris. „Sperăm sa fie un târg de succes și desigur acest lucru depinde de noi. Acest târg este unul dintre târgurile pe care noi pariem și vrem să facem tot posibilul pentru al scoate în față. Noi organizăm târguri internaționale de foarte mult timp. (…) Această primă expoziție de la Timișoara va reuni producători de top, mai ales din zona Timișoara, Arad, Oradea, Satu-Mare. Vizitatorii vor descoperi aici prezența unui mobilier cu un design deosebit cu un grad de prelucrare a lemnului foarte ridicat. De asemenea, ceea ce va atrage cel mai mult vor fi piese de mobilier cu design inovativ”, a declarat Constantin Ionescu, reprezentatul APMR.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

8 minute ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

25 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

13 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

13 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

20 de ore ago