Categories: Sport

Drept la replica

Așa cum am spus la prima conferință de presă a mea în Timișoara reiterez: vreau să vorbească faptele și nu vorbele. Am ales să vin cu sufletul la Poli Timișoara, în urma unei discuții cu domnul Liviu Anton, președintele clubului, un om pe care de altfel îl apreciez, fără mari pretenții sau aproape deloc financiare. În condițiile în care aveam oferte de 3 sau 4 ori mai bune financiar, am ales Poli Timișoara. Clubul Poli Timisoara este un brand în România (așa am spus și la prima conferință de presă, am rugămintea să verificați), iar această asociere cu mine reprezenta o provocare profesională la nivel înalt, inclusiv un proiect de suflet .

Imaginea mea profesională nu a fost amestecată și asociată niciodată cu un scandal, nu mi-am dorit niciodată un scandal mediatic, dimpotrivă mi-am dorit să vorbească ceea ce fac pentru cluburi concret, real, prin contracte semnate personal de mine care sunt la vedere, transparente și vorbesc ele însăși de activitatea mea. Nu doresc să perpetuez un scandal mediatic cu nimeni, nici atât cu conducerea clubului Poli Timișoara, cu oameni pe care îi respect foarte mult: domnul primar Nicolae Robu și domnul președinte al Consilului Județean Titus Bojin, care fac totul pentru binele clubului și cu această declarație vă anunț că este ultima pe care o dau cu privire la Clubul ACS Poli Timișoara.

Spun fără nici o ezitare că apreciez un băiat foarte dezghețat și serios din club, un tânăr timișorean, polist, care m-a ajutat foarte mult, care are un potențial foarte mare și care nu este apreciat la justa valoare, deși este cu sufletul lângă acest club și suferă pentru Poli în orice moment! Este vorba de Răzvan Mușat, angajat al clubului .

Succint vreau să rezum munca mea (clară și cu probe dacă este cazul) depusă la Poli Timișoara în 5 luni de zile:

1. Am realizat gratuit (clubul nu a plătit nici un ban) în 7 zile de la venirea mea primul fan-shop online din istoria clubului și am schimbat total site-ul oficial, am realizat adrese mail business pentru tot managementul clubului (deși 80% nu le folosesc )

2. Am adus parteneri, cu sume cash sau barter (cuantificat tot în cash) cu negocieri directe, în urma întâlnirilor repetate în Timișoara și în diversele lor locații în România (cu 2.100 mailuri trimise firmelor potențiale, partenere din România, din care am realizat concret Carrefour România, Tabrizi Timișoara, Tarom România, Bnb Timișoara, The Note Pub Timișoara, Enoteca Amphora, NH Hotel, cu sume mult mai mari decât în articolul dumneavoastră (sume care nu pot fi divulgate datorită clauzei de confidențialitate din contracte) și am menținut și îmbunătățit relația cu partenerii pe care clubul îi avea deja: Iulus Mall, Ducodan, Casa Rusu, Perena.

3. Am fost personal în Turcia, la Istanbul, pe cheltuiala mea, și am discutat cu reprezentantul pe Europa al companiei Acibadem, parteneriatul cu ACS POLI Timisoara, invitându-l pe acesta la Timișoara (vezi interviul Tele Nova Timișoara) și fiind foarte încântat de invitația mea.

4. Pot să probez faptul că, de la venirea mea Poli Timișoara, aceasta nu a pierdut nici un partener vechi, dimpotrivă a câștigat parteneri externi Timișoarei.

5. Nu vreau să dau sume sau detalii, dar de la toate cluburile de la care am plecat, am plecat cu fruntea sus și fără a avea ceva de reproșat cluburilor și ei mie, dimpotrivă apreciez clubul Concordia Chiajna și pe domnul primar Mircea Minea, clubul Rapid București, clubul Ceahlăul Piatra Neamț și dl Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo București.

6. Sunt un profesionist, îmi fac munca în cel mai onorabil și corect mod oriunde aș fi depun toate diligențele necesare respectând business-ul anului 2015 și oriunde m-aș afla vreau să-mi exprim oficial și public că orice ofertă aș avea de la orice club din România aș alege Poli Timișoara în viitorul sezon, în condițiile în care conducerea clubulu și-ar dori reînnoirea contractului în condiții de comun acord.

Respect opinia dumneavoastră, iar ceea ce v-am spus mai sus pot demonstra oricând. Nu sunt legat în nici un fel de nici o companie din România (de băuturi, sau alta), toți sunt partenerii mei și ai clubului acum și pe viitor. Îmi doresc să continui în Timișoara și după expirarea contractului și îmi doresc, prin munca și dăruirea mea personală, ca Poli Timișoara să fie una din primele 3 echipe ale campionatului viitor.

Hai Poli!

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

O oră ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

O oră ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

3 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

4 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

4 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

5 ore ago