Categories: Info si Utile

Parteneriat de afaceri Romania – Serbia

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în parteneriat cu Camera de Comerț Regională Kraljevo din Serbia, organizează vineri, 6 noiembrie, între orele 10 și 13, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, evenimentul B2B: „Parteneriat de afaceri România – Serbia”.

Delegația oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusă din reprezentanți de companii din turism, construcții și comerț, interesați de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș. Scopul acestei vizite este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.

Informaţii suplimentare la tel. 0728/069281, ccoroian@cciat.ro, Cristina COROIAN – consultant cameral.

Listă firme Serbia

TOURIST ORGANIZATION OF KOPAONIK MOUNTAIN RESORT. Organizația activează în domeniul turismului, Kopaonik fiind cel mai mare lanț muntos din Serbia care se extinde de la nord-vest la sud-est de 80 km și are o lățime de aproximativ 40 km în mijloc. Cea mai mare secțiune a Kopaonik este spațioasă, platoul Ravni Kopaonik în jurul căruia se ridica Suvo Rudište și Pančićev Vrh (cel mai înalt vârf la 2.017 m). Kopaonik este cel mai mare și prestigios resort de ski si spa din Republica Serbia, situat la o altitudine de 1.700 m în centrul Parcului National. Caută parteneri români în domeniul turismului, precum și tour-operatori din județul Timiș în vederea stabilirii de contacte de afaceri.

PROFIL KOMERC. Principalele activități ale companiei: întreținerea motoarelor termice în care sunt folosite materiale refractare; proiectarea, vânzarea și instalarea de material refractor; furnizarea de materiale refractare. Caută potențiali parteneri /producători în domeniul industriei metalurgice, chimice. Caută firme producătoare de var și ciment, precum și producători de materiale de construcții.

MASTER TECNICS. Principala activitate a companiei: producție de rășină (bachelită) și materiale abrazive de diferite dimensiuni, calitate si forme; industria prelucrătoare de metale, turnătorii, cărămidării. Caută posibili parteneri/cumpărători.

TRGO-INTEGRAL. Compania comercializează materii prime și materiale de construcții. Caută posibili parteneri/cumpărători.

GEGULA. Principala activitate a companiei: achiziționarea și prelucrarea fructelor și legumelor; producerea de lichioruri de fructe. Ele sunt în căutarea pentru posibilitatea de a extinde prezența lor pe piata românească

ORGANIZAȚIA TURISTICĂ VRNJACKE BANJE. Vrnjacke Banje este situată în centrul Serbiei, la 200 de km distanță de Belgrad. Locația dispune de șapte izvoare de ape termale și minerale. Vrnjacka Banja are o tradiție de durată oferind atât servicii turistice, cât și servicii medicale. http://www.vrnjacka-banja.co.rs/

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

8 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

8 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

15 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

15 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

15 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

17 ore ago