Categories: Social

Priveste orasul si poti castiga 500 de lei! Concurs foto organizat de Anuala Timisoreana de Arhitectura

Arată și altora ce-ți place sau, poate, ce nu-ți place la orașul tău! Fotografiază locurile care te impresionează în drumurile tale zilnice și poți câștiga unul dintre premiile concursului organizat la Anuala Timișoreană de Arhitectură 2015. Dincolo de bani, vei putea arăta și altora Timișoara ta, cu bune sau rele.

Anuala Timișoreană de Arhitectură 2015, a_ta 2015, încheie seria de anuale organizate de Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecților din România, realizând tranziția spre un nou format, cel bienal. Tema din acest an este „privește orașul”. a_ta2015 își propune să fie o platformă de dialog care oferă posibilitatea unei comunicări deschise, din perspectiva trinomunlui administrație – corp profesional – societate civilă, aducând în discuție trei teme majore: infrastructură, investiții și arta în spațiul public. Pornind de la acestea, timișorenii sunt încă așteptați să se înscrie la un concurs de fotografie.

Trebuie să faceți o poză prin cartolina #privesteorașul și apoi s-o postați pe contul vostru de Facebook, cu hashtagurile #a_ta2015, #privesteorasul, #artainspatiulpublic / #infrastructura / #investitii – în funcție de tema aleasă. Nu uitați mesajul-text, de cel mult 140 de caractere. Înscrierea la concurs se face trimițând unui e-mail care va conține: imaginea fotografiată, denumită conform modelului: NumePrenume_secțiune.jpg (de exemplu: PopescuAna_artainspatiulpublic.jpg), mesajul fotografiei – un text de maximum 140 de caractere – fără spații, denumirea locului ilustrat de fotografie, numele, profesia și numărul de telefon al autorului. Înscrierea la concurs va fi validată de secretariatul de concurs prin trimiterea unui mail de confirmare. Vă puteți înscrie în concurs până în 13 decembrie, premierea urmând să fie făcută în 18 decembrie. Mai multe detalii găsiți aici.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

4 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

5 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

5 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

6 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

6 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

7 ore ago