Categories: Politicieni

Dorin Candea vrea sa candideze la alegerile din vara! Inca nu s-a decis pentru ce functie

Mișcarea Populară Timiș și-a stabilit candidatul pentru Primăria Timișoara, la alegerile din vară, însă lucrurile nu sunt clare în ceea ce privește listele pentru Consiliul Județean și Consiliul Local Timișoara. Deocamdată, prioritară este vizita lui Traian Băsescu!

Mișcarea Populară Timiș nu și-a definitivat listele pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Președintele MP Timiș, Roxana Iliescu, susține că deocamdată prioritare sunt pregătirile pentru un congres MP de la București și pentru vizita lui Traian Băsescu la Timișoara, programată pe 2 aprilie. „Nu am stabilit un termen la care să fie încheiate listele, pentru că noi acum, o spun foarte sincer, ne pregătim pentru congresul de la București, iar săptămâna viitoare avem evenimentul de sâmbătă (n.r. – vizita lui Traian Băsescu). Există discuții, dar acestea țin de organizare”, a explicat Iliescu, care a declarat că speră ca până în data de 10 aprilie totul să fie pus la punct. Există doritori care și-au anunțat public intenția de a candida. Atât Roxana Iliescu, cât și Sorin Cociobea (vicepreședinte MP Timiș) au anunțat că sunt interesați de candidaturi la Consiliul Județean Timiș. Un alt nume care are șanse să se regăsească pe listele MP este Dorin Cândea. Iliescu a declarat pentru deBanat.ro că noul secretar general al MP Timiș și-a anunțat intenția de a candida. „Nu am stabilit nimic în acest moment. Își dorește să candideze, dar nu e stabilit absolut nimic”, a spus Iliescu. Dorin Cândea a intrat recent în MP Timiș, iar venirea sa alături de populari a creat un adevărat scandal în interiorul organizației județene. O mare parte din membrii MP au declarat că se opun înscrierii acestuia în partid și au cerut inclusiv asistență de la București. Totuși, intrarea lui Cândea în partid a primit acceptul conducerii centrale, iar acesta a obținut imediat și o funcție, fiind numit secretar general al MP Timiș.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago