Categories: Politicieni

PNL pierde un consilier judetean in favoarea MP! Georgeta Rus se simtea persecutata de vechii liberali

Demisie în PNL Timiș! Consilierul județean Georgeta Rus, venită pe filiera PDL, s-a alăturat Mișcării Populare. În plus, și-a chemat și alți colegi s-o urmeze în partidul lui Traian Băsescu. Rus își motivează demisia prin luptele pentru putere care se dau în filială. Copreședinții Nicolae Robu și Dan Popa au fost luați prin surprindere.

În ultimul an, în interiorul partidului, au loc tot felul de boicoturi, atacuri, manevre subterane, iar noi – cei mulți care muncim – suntem îndemnați să ne prefacem că nu se întâmplă nimic și să trecem cu eleganță peste tot. Munca mea și a tuturor celor care muncesc alături de mine, de atâția ani, cu rezultate excepționale, este dusă în derizoriu de aceste manevre, iar eu mă simt înjosită”, arată Georgeta Rus în scrisoarea prin care și-a anunțat demisia. Ea susține că vechii liberali i-ar persecuta pe cei veniți din PDL. Asta, deși mai toată lumea susține exact contrariul, mai exact că foștii PDL-iști i-au încălecat pe vechii liberali. „Nu pot să rămân într-un grup politic în care luptele interne ascunse duc la umilirea oamenilor de forță din fostul PDL, mă refer la primarii de excepție, în special, la consilierii județeni și locali, sau chiar la cei fără funcții, dar care au muncit foarte mult. Îmi asum acest pas și îi îndemn pe toți colegii mei să facă și ei acest pas, dacă nu se mai regăsesc pe drumul pe care au pornit”, afirmă Rus. Medic de profesie, Georgeta Rus s-a înscris în PDL în urmă cu 14 ani. A avut două mandate de consilier local la Becicherecu Mic și unul de consilier județean. Ea a fost președinte al Organizației de Femei a PDL Timiș, iar ulterior copreședinte al OFL Timiș. De asemenea era vicepreședinte la nivel național al OFL. Copreședinții Nicolae Robu și Dan Popa s-au declarat amândoi surprinși de această demisie. Robu a discutat cu Rus chiar vineri, iar Popa a făcut același lucru joi seară, însă niciunul dintre ei nu a avut habar de intențiile consilierului județean. „Nu am ce să comentez”, a declarat Robu. MP mai are un consilier județean, în persoana fostei independente Marina Radu, demisionată anterior din PSD.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

13 minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago