Categories: Economic

Vacanta de vis va asteapta la targul de turism de la CRAFT! Superoferte pentru concedii perfecte

Târgul de Turism „Vacanța” și-a deschis oficial porțile. Timișorenii pot găsi aici o mulțime de oferte la prețuri foarte bune. La eveniment, unde intrarea este gratuită, sunt așteptate mii de persoane, care vor putea să afle care sunt cele mai în vogă destinații ale momentului.

Târgul de Turism „Vacanța” este deschis până duminică, 6 martie, la Centrul Regional de Afaceri, între orele 10 și 19. Cei care vor trece pe la târg se vor putea bucura de o mulțime de oferte spectaculoase în cele mai tari destinații ale momentului. Există și variante pentru cei care au spirit de aventură, vor să descopere locații exotice, vor să redescopere România sau vor să trăiască atmosfera din marile metropole ale Europei. Vizitatorii vor avea la dispoziție aproximativ 30 de agenții de turism, gata să le răspundă la întrebări. „Credem că România va fi destinația anului 2016 pentru cei în căutarea unei vacanțe. Este o destinație sigură. Având în vedere contextul geo-politic european, oamenii se îndreaptă spre o destinație sigură. De asemenea, avem o infrastructură mai bună și, cel mai important, operatorii de turism din România sunt ospitalieri, oameni calzi și primitori, știu cum să facă dintr-o vacanță o experiență plăcută. Va mai ajuta la dezvoltarea turismului în România și sistemul de vouchere. Noi, ca și autoritate a agențiilor, vom sprijini cât de mult putem implementarea acestui sistem. Estimăm că în următorii doi ani, turismul prin sistemul de voucher va rula aproximativ 400 de milioane de euro”, spune Lucia Moraru, prim-vicepreședintele ANAT.

Prim-vicepreședintele ANAT – Regiunea Vest, Raluca Ungureanu susține că evenimentele mari au un rol important în atragerea publicului. „Pentru turismul românesc este foarte important ca orașele mari să conștientizeze rolul unor evenimente atractive pentru publicul tânăr. Avem deja experiența Clujului, cu Festivalul Untold, un proiect care ar trebui să fie o lecție pentru toți cei care vor să facă din turism o sursă principală de venit”, a declarat Ungureanu. Pentru cei care vor să se bucure de o vacanță în străinătate, oferta este bogat. „Oamenii au început să cumpere vacanțe mult mai din timp, în lunile ianuarie – februarie, pentru a profita de reducerile foarte mari. Oamenii sunt tot mai informați în ceea ce privește modalitatea de organizare a vacanțelor. În ceea ce privește destinațiile, favoritele sunt Turcia, Grecia și Spania”, spune Andreas Suciu, membru ANAT. Accesul la Târgul de Turism Vacanța este gratuit și, în plus, vizitatorii pot câștiga premii foarte atractive.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

6 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

9 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

9 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

11 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

13 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

14 ore ago