Categories: Politicieni

Bojin: Ramane de vazut daca voi fi pe lista CJ Timis! Liderii PSD nu comenteaza

Sorin Grindeanu este cap de listă pentru Consiliul Județean Timiș, din partea PSD. Unde este însă Titu Bojin, actualul președinte al instituției? Nu se știe! Cel puțin oficial, nimeni nu vrea să ofere această informație. Bojin spune că nu pleacă din partid, dar… atât.

Sorin Grindeanu, liderul PSD Timiș, va ocupa prima poziție pe lista social-democraților pentru Consiliul Județean Timiș. Ce se întâmplă, în aceste condiții, cu Titu Bojin rămâne o necunoscută. Conform unor surse, Bojin n-ar fi deloc încântat de postura în care a fost pus și, mai mult decât atât, ar fi început negocieri cu alte partide. Actualul șef al CJ Timiș a spus totuși că nu părăsește PSD, însă nu a vrut să spună mai mult, afirmând că… vineri va clarifica situația. Acest lucru nu s-a întâmplat însă. Aflat la Timișoara pentru a-l lansa oficial pe Sorin Grindeanu, Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD, a evitat să răspundă la întrebările referitoare la Bojin. „Un partid este format din oameni și oamenii au nevoie de oameni care să-i reprezinte. Capacitatea noastră de a prezenta oamenilor o soluție în funcție de nevoile lor este extrem de importantă. (…) Viața nu este făcută din funcții, nici pentru mine, nici pentru nimeni. În partid există o dorință de a demonstra că Timișul în 2020 poate să fie un județ în totalitate european. Acesta este proiectul pe care noi îl avem. El (Sorin Grindeanu – n.r.) este oferta noastră publică pentru primul loc pe lista la CJ Timiș”, a declarat Zgonea.

Întrebat dacă a vorbit cu Titu Bojin despre o eventuală candidatură a acestuia, Sorin Grindeanu n-a fost lăsat să răspundă. „Noi vrem ca experiența domniei sale (a lui Titu Bojin – n.r.) să rămână în partid. Este un om de valoare, care este de multă vreme în partid, pe care îl cunoaștem, îl respectăm, dar nu discutăm despre ce i se oferă unui om”, a spus Valeriu Zgonea. În momentul de față, nici Titu Bojin nu știe dacă se va regăsi sau nu pe listă. „Nu negociez cu nimeni. Am spus că nu mă veți găsi în niciun partid, altul decât PSD, în momentul de față. Ce fac în continuare rămâne să decid. (…) O să vedem cum se derulează lucrurile. Mai mult de atât nu depinde de mine (n.r. – candidatura pe listele CJ Timiș)”, a declarat, pentru deBanat.ro, Bojin.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

3 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

5 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

6 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

7 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

12 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

13 ore ago