Categories: Economic

Inceputurile slabe nu trebuie descurajate

„Le-am dat tipilor ăstora un desen al unui skate-shoe, se fac 2 ani de-atunci. Știam exact cum voiam să arate, unde să pun cusăturile, știam cum am să îl simt în picioare, am vrut să am un pic mai mult sprijin decât cu tălpile normale, pentru că sar de multe ori peste o grămadă de chestii: scări, gap-uri, mașini de poliție, așa că am creat talpa WaffleCup și am căptușit zona laterală din jurul degetelor cu DuraCap, ca să nu te trezești cu o gaură în material. Este, de fapt, un pantof care arată ca un skate-shoe clasic, dar are aceste elemente funcționale care îl fac să fie mai bun la dat, în loc să te încurce” – Gilbert Crockett, skateboarder profesionist, despre prima sa colaborare cu firma Vans.

Cei mai buni rideri nu au pornit de la nimic mai mult decât o placă veche și cel mai probabil niște pantofi care au ajuns în scurt timp să fie foarte uzați. Nu găurile din pantofi sau tălpile prin care simțeau ei fiecare particulă din grip-ul plăcii i-au determinat să învețe cat mai multe trick-uri și să se dea cât mai bine, ci pasiunea care o transmit ei în fiecare zi, pasiune pe care o vezi chiar în modelele custom made.

Cel mai probabil prima ta colaborare cu o companie de skate-shoes nu va lua forma propunerii de design, însă poți porni la drum achiziționând o pereche de încălțăminte de băieți preferată de la skate-shop-ul tău favorit. Începi să te dai și nu te oprești până nu devii mai bun. Cine știe, poate chiar faci rost de o sponsorizare? Tu cum îți vei lăsa amprenta în lumea skateboard? Primul pas e să faci rost de echipament. Și, chiar dacă ești fată, cu încălțămintea de fete de la Benjamin.ro aventura ta poate să înceapă în clipa în care ai dat click și ai comandat perechea care ți-a făcut cu ochiul. Oricare ar fi motivația ta, o pereche potrivită de skate-shoes te va ajuta să o îndeplinești, așa că dă acum o tură pe site și convinge-te de ce suntem cei mai căutați.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

8 minute ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

45 de minute ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

2 ore ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

14 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

15 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

16 ore ago