Angajari la Consiliul Judetean Timis: se cauta doi inspectori

Consiliul Judeţean Timiş caută să angajeze, în această perioadă, doi inspectori de specialitate, în două departamente diferite. Iată care sunt posturile și care sunt condițiie pe care trebuie să le îndepliniți, dacă vă interesează vreunul dintre ele.

Se caută, așadar, inspector clasa I, gradul profesional principal la Serviciul Financiar – Contabilitate. Candidatul ideal trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de științe economice, domeniul de licență: contabilitate, economie sau finanțe, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum cinci ani. Dosarele se depun până în 25 mai, la secretariatul Comisiei de concurs, cam. 326, la Consiliul Județean Timiș, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0256-406.540. Proba scrisă este programată în 6 iunie, la ora 11. CJ Timiș vrea să angajeze, de asemenea, inspector de specialitate gradul profesional II, în cadrul Direcţiei Administraţie Publică Locală, la Biroul Informare şi Relaţii Publice. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul istorie și o vechimea în muncă/specialitate necesară de minimum un an în specialitatea studiilor. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este data de 19 mai, ora 16. Proba scrisă va avea loc în 30 mai, ora 10, la sediul instituţiei, iar interviul va avea loc în 2 iunie, ora 10.

În ambele cazuri, dosarele trebuie să conțină o cerere de înscriere; copii după actul de identitate, ale documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică, carnet de muncă, în copie, cazier judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și CV. Mai multe detalii găsiți aici și aici.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

8 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago