Categories: Politicieni

Robu, despre situatia de la CJ Timis: Noi nu facem lucruri fara sens! Altii ar trebui sa-si impute rezultatele din 5 iunie!

Liberalii nu fac lucruri fără sens și, de aceea, nu au avut nicio propunere pentru funcțiile de conducere de la CJ Timiș! Asta susține copreședintele Nicolae Robu, care nu-și asumă nicio vină pentru situația în care a ajuns PNL Timiș la consiliul județean, unde are 14 consilieri și pe nimeni la șefia instituției.

În premieră, după ce nu a reușit să formeze o majoritate fie și simplă în CJ, PNL Timiș nu a propus pe nimeni pentru șefia instituției. Asta, după ce, oricum, consilierii liberali nu s-au prezentat decât la cea de-a treia convocare, ultima la care mai puteau veni, în caz contrar urmând să-și piardă mandatele. În plus, candidatul partidului la președinția CJ, Alin Popoviciu, a preferat să renunțe. Copreședintele Nicolae Robu are o explicație incredibilă de ce s-a apelat la această variantă, deși PSD a făcut totuși propuneri pentru viceprimari la Timișoara, știind că are șanse minime să reușească. „PSD nu a vrut să-și piardă exercițiul de a pierde. Au vrut să mai aibă încă o experiență de pierzători. Dacă lor le place să piardă, se angrenează în competiții în care știu că pierd. Cred că avem suficiență minte și logică încât să știm când este cazul să punem pe cineva să candideze și când nu. Când nu ai suficienți votanți, iar câștigarea unei competiții se face prin vot, are vreun sens să te duci în acea competiție? Dacă s-ar fi câștigat ceva proporțional, atunci ar fi meritat să ne înscriem. Altfel, de ce? Să complicăm lucrurile? Nu a fost un non combat. Pur și simplu nu avea niciun sens, când nu ai majoritate, să propui un candidat. Unora le place să facă lucruri fără sens, e treaba lor”, a spus, joi, Robu. El nu se teme că ar putea avea parte de critici în partid și e absolut convins că alții sunt vinovații pentru situația în care s-a ajuns. „Orice este posibil pe lumea asta, evident că pot fi unii ocoși care să-mi impute mie. Ar trebui să-și impute lor, pentru atitudinea avută înainte de alegeri”, a comentat scurt liberalul. El susține că nu știe de ce a renunțat Alin Popoviciu. „Nu știu de ce a renunțat Alin Popoviciu să mai fie consilier județean. Nu sunt avocatul lui și nici purtătorul lui de cuvânt”, a conchis copreședintele PNL Timiș.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

22 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

36 de minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

O oră ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

2 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

2 ore ago