Categories: Afaceri

Campion national la polo, Iulian conduce cu Uber ca sa isi deschida un bazin de inot pentru copii

Uber este o comunitate de pasageri și șoferi parteneri care își împart mașina personală. Partenerii care te conduc la destinație pe platforma Uber sunt oameni foarte diferiți. Părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi – toți au povestea lor și un motiv aparte pentru care au ales să conducă pe platforma Uber. Astăzi te invităm să descoperi povestea lui Iulian, să îi afli planurile și cum Uber îl ajută să le transforme în realitate.

Iar dacă te regăsești și tu în povestea lui și vrei să câștigi venituri suplimentare conducând mașina ta personală, avem vești bune pentru tine: Uber ajunge în curând și în Timișoara!

Înscrie-te acum ca partener Uber în Timișoara!

Multiplu campion național la polo pe apă în România, Iulian visează să deschidă un bazin pentru inițierea copiilor în înot și conduce cu Uber pentru a fi mai aproape de visul său. „E ceva aparte atunci când un copil căruia îi este frică de apă, după câteva zile nu mai vrea să iasă din bazin. Iar apoi să îl mai și vezi cum reușește să înoate fără colac sau fără plută – este cel mai frumos sentiment.” Iulian este căsătorit cu Oana, și ea fostă sportivă, multiplă campioană națională și în prezent antrenoare de Karate. Au împreună o fetiță, Eden Maia.

L-am întrebat mai multe despre el, cum a ajuns să conducă cu Uber, de ce face asta și cum este, pentru el, această activitate.

Ai fost sportiv de performanță – zi-ne câteva cuvinte despre asta: unde ai jucat, dacă ai un meci preferat din cariera ta.
Am jucat la aproape toate cluburile din București: Rapid, Steaua și Sportul Studențesc. Cele mai mari performanțe le-am avut la clubul sportiv Rapid: de patru ori consecutiv campion național. Au fost multe meciuri memorabile în cei 27 de ani de polo pe apă, nu pot să spun că am unul preferat.

Ce rol crezi că joacă sportul în educația cuiva? Consideri că pe tine te-a format?
Sportul este cel mai bun părinte. Regulile jocului, faptul că există situații în care trebuie să iei decizii la rece ne ajută să ne dezvoltăm o personalitate frumoasă și să devenim oameni. Sportul cred că este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut. Au fost niște ani frumoși, cu bune și cu rele, dar să vă spun un secret: relele pe care le întâmpini în viața de sportiv trec mult mai ușor pentru că ai coechipieri, prieteni adevărați lângă tine, care te ajută.

Visul tău este să faci un bazin de înot pentru inițierea copiilor.
Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, sentimentul pe care îl ai atunci când un copil vine la bazin, căruia îi este frică să se apropie de apa și să intre cu picioarele în apă doar ca să o simtă, iar tu reușești ca după 1-2 săptămâni să nu îl mai poți scoate din apă este de neprețuit. Iar apoi să îl mai și vezi cum reușește să înoate fără colac sau fără plută este cel mai frumos sentiment.

Crezi că ești făcut să fii anteprenor?
Nu știu ce să zic despre această întrebare, probabil, dacă reușesc acest vis, pot spune despre mine că sunt sau nu un antreprenor bun.

Ce e cel mai important pentru tine în viață? După ce valori, reguli, principii te ghidezi?
Pentru mine în viață pot spune că pe primul loc este familia, apoi sportul are și el un loc important. Odată integrat într-o echipă, îți faci prieteni, parteneri și uneori găsești persoane pe care te poți sprijini. Eu mă ghidez după câteva principii de viață, printre care faptul că niciodată nu trebuie să renunți la visul tău și oricât de greu îți este, cineva acolo sus te iubește și îți va întinde o mână de ajutor.

Câteva cuvinte despre colaborarea cu Uber – cum ai început și de ce?
Despe Uber am auzit de la fratele meu, apoi am citit și pe Internet și am zis să încerc și eu. Cel mai mult îmi place că pot să îmi aranjez programul cum vreau. Îmi mai place că în cele cinci luni de când fac Uber, am întâlnit o grămadă de oameni interesanți. Cel mai mult îmi place să discut cu străinii. Am plimbat cu mașina persoane venite din toată lumea: Canada, Mexic, Puerto Rico, China, Suedia, Norvegia, Anglia, SUA, Noua Zeelandă, Bolivia. Poate că nu toate cursele sunt profitabile, dar poți compensa cu celelalte curse bune. Și mai cred că pasagerii ar trebui să știe că dacă dai comanda din interiorul unei clădiri mari sau a unui bloc cu mai multe scări, aplicația nu știe exact unde să vină. Pasagerii nu ar trebui să fie supărați pe șofer că nu a venit exact acolo unde trebuie.

Te-a ajutat Uber până acum? Ne poți povesti o experiență interesantă de la volan?
Pot spune că sunt un tip destul de retras, iar Uber m-a ajutat să îmi dezleg limba, cum ar spune soția mea. Cel mai mult m-a impresionat un pasager din Canada, care chiar după ce a intrat în mașină a început să îmi pună niște întrebări și în câteva minute am ajuns la visul meu cu bazinul. Acest pasager a fost foarte deschis cu mine și mi-a dat niște sfaturi foarte bune despre ce ar trebui să fac, să mă ajute să îmi urmez visul.

Ce planuri de viitor ai?
Pe lângă construirea bazinului, îmi doresc să îi mai dăruiesc soției mele un copil și să pot să îmi pun pe picioare afacerea. Dar viața ne rezervă multe surprize și sunt sigur că o sa am parte de multe lucruri frumoase neplănuite.

La fel ca Iulian, sunt mulți alți parteneri Uber care aleg să își împartă mașina personală. Iar Uber ajunge în curând și în Timișoara, așa că te invităm să încerci și tu experiența de partener Uber! (ADVERTORIAL)

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

6 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

10 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

13 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

13 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

15 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

15 ore ago