Categories: Social

In minivacanta de 1 Decembrie, mai multi politisti in punctele de trecere a frontierei

Conducerea Poliţiei de Frontieră Române a decis ca, în perioada minivacanței de 1 decembrie , să suplimenteze personalul care desfăşoară activităţi în punctele de trecere, la controlul documentelor de călătorie. De asemenea, vor fi suplimentate, pe ambele sensuri, arterele de control.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, românii sunt în minivacanța de ziua națională. Mulți dintre ei au ales să-și petreacă aceste zile în străinătate, așa că polițiștii de frontieră se așteaptă la creşteri ale traficului de persoane şi mijloace de transport prin punctele de control. „Pentru a evita aglomerările şi a realiza un control operativ şi fluent, conducerea Poliţiei de Frontieră Române a dispus măsuri de suplimentare a personalului care desfăşoară activităţi în punctele de trecere, la controlul documentelor de călătorie. De asemenea, va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate, în funcţie de trafic și infrastructură, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare/ieşire şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor”, transmit polițiștii de frontieră. Pentru evitarea aglomerărilor, turiștilor li se recomandă să folosească toate punctele de frontieră existente la graniţă, astfel încât să nu apară suprasolicitări ale unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt. Dacă vreți să vedeți pe unde se circulă cel mai bine puteți consulta aici aplicația on-line care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei. De asemenea, la numărul de telefon 021-9590 puteți anunța eventalele incidente de care ați avut parte.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

O oră ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

2 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

2 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

14 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

17 ore ago