Arhiva pentru eticheta: suplimentare

cale ferata

Mai multe locuri, în minivacanța de 1 Mai, în trenurile care merg spre mare

Mai multe locuri, în minivacanța de 1 Mai, în trenurile care merg spre mare

Trenurile care merg spre litoral și spre Valea Prahovei vor avea mai multe vagoane în această perioadă. Românii intră în minivacanța de 1 Mai, iar drumurile lor vor duce spre locuri de relaxare, cu soare. Pe liniile ferate vor circula mai multe vagoane care să ducă pasagerii spre aceste locuri…

Bărbați dați în urmărire generală, prinși în Timiș de polițiștii de frontieră și introduși după gratii

In minivacanta de 1 Decembrie, mai multi politisti in punctele de trecere a frontierei

Conducerea Poliţiei de Frontieră Române a decis ca, în perioada minivacanței de 1 decembrie , să suplimenteze personalul care desfăşoară activităţi în punctele de trecere, la controlul documentelor de călătorie. De asemenea, vor fi suplimentate, pe ambele sensuri, arterele de control.

Bordeasu (ALDE): De ce ne cheama Robu sa ne arate proiectele? Cu mine nu negociaza nimeni

Regulamentul de funcționare al Consiliului Local Timișoara și proiectele supuse la vot pe liste suplimentare sunt doar două dintre nemulțumirile unicului consilier local ALDE, Ilare Bordeașu. Acesta spune că nu va vota decât ce i se pare corect și nu va răspunde la comenzi politice, chiar dacă, teoretic, face parte dintr-o alianță.

Cu 2,4 milioane de euro, primaria spera totusi sa cumpere sapte vaporetto

Mai mulți bani pentru vaporetto, ca să se prezinte totuși cineva la viitoarea licitație organizată de Primăria Timişoara. Asta au decis, marți, consilierii locali, care au aprobat o suplimentare a sumei destinate acestei achiziții de aproape 4.8 milioane de lei, fără TVA.

Patru clase pregatitoare in plus la Pedagogic! Sunt si alte scoli unde s-a suplimentat numarul de clase

Prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare s-a încheiat vineri și, pentru că sunt mai mulți copii decât prevăzuseră oficialii ISJ, la unele școli a fost suplimentat numărul de clase. Recordul este deținut de Liceul Pedagogic, unde vor fi patru clase în plus față de cele anunțate inițial.

Nu renunta: Robu va propune suplimentarea sumei pentru Poli!

PNL în formație completă în consiliul local și o demonstrație de forță în plen: asta vrea, cât de curând, primarul Nicolae Robu. El va propune suplimentarea sumei pentru ACS Poli cu… un milion de lei. Edilul denunță „boicotul” la care a fost supusă echipa de fotbal de „frustratul” Bogdan Herzog și consilierii PSD.

Horticultura mai primeste un milion de euro! Suma e pe sase luni, doar pentru centrul Timisoarei

Fără contracte de întreținere a spațiilor verzi pentru alte zone decât centrul orașului, Primăria Timișoara pregătește o suplimentare de fonduri pentru Horticultura. Societatea ar urma să primească 4,5 milioane de lei în plus, pentru a putea face lucrări în zona zero în următoarele șase luni. Până atunci se speră că vor fi încheiate și licitațiile.

400.000 de euro pentru spatiile verzi din centru, in rest… jungla sa fie!

Aproape 1,8 milioane de lei pentru întreținerea spațiilor verzi din zona centrală a Timișoarei, în rest… pauză. Consilierii locali au votat, marți, creșterea plafonului până la care vor putea fi decontate lucrări în cadrul contractului existent cu Horticultura. „Jungla” din restul orașului continuă să crească.

De ce e haos la CL: proiecte depuse cu cinci ore inainte de plen / FOTO

Scandalul din ultimul plen al Consiliului Local Timișoara are la bază și un mod de lucru haotic al direcțiilor primăriei. Consilierii locali social-democrați și independenții reclamă întârzierea cu care primesc proiectele pe care trebuie să le voteze. În multe cazuri, au și dreptate.

Trenuri suplimentare de Rusalii

CFR Călători anunță că, de Rusalii, pe 9 iunie, va pune în circulație mai multe trenuri suplimentare. Decizia a fost luată în urma solicitărilor călătorilor. De asemenea, în perioada 7-9 iunie, unele trenuri InterRegio și Regio de navetă de pe rutele cu trafic redus nu vor circula.

Doua milioane de lei pentru ACS Poli si s-ar putea sa nu fie ultimele!

Consiliul local votează, în ședința de marți, mărirea cotizaţiei pentru ACS cu două milioane de lei. Mișcarea a fost precedată, la începutul lunii iulie, de suplimentarea cu 4,7 milioane de lei a finanţării activităţii sportive din bugetul local. Până la finele anului, echipa de fotbal ar putea primi încă două milioane de lei, ceea ce ar duce suma totală alocată de CL la opt milioane.

Inca doua milioane de lei pentru Poli din bani publici si se cauta sponsori

Aleşii locali au votat alocarea a încă două milioane de lei pentru clubul ACS Poli. Banii urmează să ajungă la echipă după ce contractul de asociere dintre club şi primărie va fi modificat. Nicolae Robu a refuzat două oferte private pentru ACS Poli, dar își va găsi timp să discute cu reprezentanții câtorva sute de companii!

curtea de conturi

Robu mareste la sase milioane de lei bugetul lui ACS Poli

Nicolae Robu a introdus, în ultimul moment, pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri un proiect de hotărâre care prevede majoarera bugetului pentru ACS Poli. Primarul a suplimentat ordinea de zi cu nu mai puţin de 22 de proiecte. Titu Bojin declara, joi, că social-democrații nu mai acceptă să le fie băgate pe gât proiecte „extra”.

Top