Categories: Alte sporturi

Flavius Biea, ultimele pregatiri pentru gala de la Timisoara. 5 romani intra in ring

Flavius Biea a încheiat cantonamentul din Anglia cu un nou antrenament în compania unui boxer de renume. Sportivul timișorean s-a pregătit cu Ricky Hatton, fost campionul mondial WBU, WBA și IBF, care acum este antrenor și promoter.

În continuare, Flavius Biea se va antrena la Timișoara în vederea galei „Noaptea Spartanilor – Confruntarea de pe Bega”, programată sâmbătă 6 mai, de la ora 20, la sala „Constantin Jude”, și unde va lupta cu maghiarul Toth Laszlo, pentru centura WBA Continental, în meciul vedetă. Flavius Biea este manageriat de firma King Promotion, organizatoarea galei de pe 6 mai, la care vor lupta cinci pugiliști români. Supergreul Bogdan Dinu are cel mai solid palmares (16 victorii din 16 meciuri, 12 prin KO), urmat de Flavius Biea, cu 11 succese din 11 meciuri, la profesioniști, la supermijlocie. De asemenea, vor urca în ring Daniel Buciuc și Eronim Arădoaie, ambii la supermijlocie, și Cezar Juratoni, la cruiserweight, toți foști campioni naționali.

Între 26 și 30 aprilie, echipa King Promotion se va afla la Londra pentru meciul pe care Viorel Simion îl va susține cu englezul Scott Quigg, al cărui promoter este marele Eddie Hearn. Meciul este eliminatoriu pentru a stabili numărul doi al versiunii IBF, iar câștigătorul va mai sustine o luptă, cel mai probabil cu Carl Frampton iar după accea va deveni challenger obligatoriu pentru campionul mondial Lee Selby. Lupta lui Viorel „Bombardierul”Simion, sportiv manageriat de King Promotion, susține main-eventul dintre Anthony Joshua și Wladimir Klitschko, pe stadionul Wembley, în fața a 90.000 spectatori, eveniment sold out, programat la 29 aprilie și televizat în direct, în Statele Unite, de Showtime și înregistrat, de HBO. În pregătirea galei de la Timișoara, Bogdan Dinu a avut șansa să fie sparring-partner vreme de trei săptămâni pentru adversarul lui Klitschko, Anthony Joshua, în training camp-ul acestuia din Sheffield, Anglia.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

5 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago