Categories: Economic

Premiu de la Londra, pentru Isho si Ovidiu Sandor

Complexul rezidenţial şi de birouri ISHO, dezvoltat în Timişoara de omul de afaceri Ovidiu Şandor, a fost premiat la una din cele mai prestigioase competiții din lume dedicate comunicării de brand. Este primul proiect românesc premiat la Transform Awards Europe.

Distincțiile acordate la competiția londoneză recunosc cele mai bune practici din industrie pentru mai multe categorii, criteriile de departajare fiind strategie, execuție, conținut și evaluare. Toate proiectele participante se remarcă în piețele lor prin creativitate și gândire strategică. ISHO a obținut premiul la categoria Best naming strategy, datorită accentului pus pe amplasamentul în Timișoara. „Ediția de anul acesta a stabilit un record în ceea ce privește numărul participanților. Fiecare proiect care a intrat în competiție, fie că este global, sau local, a demonstrat abilități creative și o gândire strategică remarcabile. În ultimii opt ani, competiția este tot mai strânsă, iar participanții reușesc să depășească de la an la an noi praguri de performanță”, conform celor de la Transform Magazine. „Filozofia noastră este simplă – nu ne-am propus să construim metri pătrați , ci un concept care contribuie la calitatea vieții oamenilor și aduce valoare întregii comunități. Asta apreciază specialiștii la ISHO”, a declarat Ovidiu Șandor.

ISHO include o importantă componentă rezidențială, dar va oferi şi un centru de conferințe și un spațiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscină, dar și un parc de peste 7.500 mp, cu pistă de alergat. Ansamblul va prevedea amenajarea unor locuri de joacă, va fi deservit de un after-school, dar și de mai multe școli și grădinițe bine cotate, aflate în proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. De asemenea, proiectul va avea propriul debarcader, un loc de relaxare care deservește, în același timp, noua linie de vaporetto. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

20 de minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago