Arhiva pentru eticheta: londra

Turneul Campionilor

Turneul Campionilor, cel mai bun tenis din lume cu o absență majoră: Roger Federer

Turneul Campionilor, cel mai bun tenis din lume cu o absență majoră: Roger Federer

Ediția 50 a Turneului Campionilor începe duminică pe O2 Arena din Londra, urmând ca anul viitor să se dispute la Torino. ATP Finals are loc în perioada 15-22 noiembrie, iar marele absent al acestei ediții este campionul elvețian Roger Federer, în prezent locul 5 mondial. Opt dintre cei mai buni nouă jucători ai lumii vor

Aeroportul din Timișoara

Repornesc cursele spre Londra, Barcelona, Bruxelles şi Valencia de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Activitatea de pe Aeroportul Internaţional Timişoara intră treptat în normal. Condițiile ridicării progresive a restricțiilor de circulație aviatică fac posibilă continuarea creșterii treptate a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul timişorean. Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România și alte țări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe Aeroportul

Cetatea Timișoarei ar putea fi premiată la Londra. Pentru cum a revenit la viață după reabilitare

Pe 22 iunie, Timișoara ar putea primi, la Londra, un premiu pentru felul în care a fost reabilitat centrul istoric. Acest proiect a fost nominalizat la Premiile Emerging Europe, fiind singurul din România. De această dată, nu este vorba, spun reprezentanții PMT, de un premiu plătit.

Epic Vara e unul dintre cele mai frumoase cluburi din lume! Ar putea fi premiat la Londra

Unul dintre locurile preferate de distracție ale timișorenilor a intrat într-o finală mondială de… design interior! Restaurant and Bar Design Awards a ales Epic Vara printre finalistele anului 2016. Premierea celui mai frumos club din lume are loc la Londra, iar distincția are șanse mari să ajungă la Timișoara.

Novak Djokovic i-a daruit tricoul de campion timisoreanului Nini Dica! Sarbul i-a mai dat sapca lui Boris Becker si i-a fredonat o melodie romaneasca

Sârbul Novak Djokovic este unul dintre cei mai carismatici sportivi din lume. Cel care a câştigat Turneul Campionilor de la Londra în faţa lui Roger Federer, un alt colos al tenisului mondial, i-a demonstrat acest lucru lui Nini Dica, timişoreanul de 14 ani care a participat la prima ediţie a Masterului Lacoste, unde s-a clasat pe locul 4.

Escapada la Londra / FOTO

Londra, capitala eleganţei şi a regalităţii, un oraş cu o istorie uimitoare extrem de bine păstrată şi pusă în valoare, poate fi o destinaţie romantică si captivantă în luna februarie. Pentru că stilul britanic trezeşte în fiecare vizitator al celebrei capitale senzaţia că se află într-o ţară în care arta este suverană, iar politeţea este un mod firesc de viaţă.

Cum s-a votat la Londra: Nici pe vremea lui Ceausescu nu se statea asa la coada / FOTO

La secția de votare 152 de la Londra, de la Brent Civic Center, în jur de 2.000 de români așteaptă încă să voteze. Coada se întinde pe vreo 200 de metri în afara mall-ului aflat vizavi de stadionul Wembley și pe încă aproximativ 100 de metri în interiorul acestuia. Ambasadorul Ion Jinga a venit, acum puțin timp, să discute cu oamenii. Aceștia cer deschidere unei noi secții de votare în 16 noiembrie.

Farmecul verii in capitalele europene: Londra si Paris / FOTO

Ce-ar fi dacă am mai copilări puţin? Ce-ar fi dacă ne-am îngădui, pentru câteva zile, să trăim frumos, să ne bucurăm de lumea în care ne-am născut şi să-i admirăm frumuseţile? Ce-ar fi dacă am lăsa deoparte planurile elaborate de vacanţă şi ne-am permite o escapadă cât un weekend prelungit într-una dintre capitalele superbe ale lumii? Poate că acest mic răgaz ne-ar readuce pofta de viaţă, de bucurie, ne-ar reinspira şi ne-ar ajuta să vedem partea frumoasă a vieţii.

Sarbatoreste St. Patrick’s Day la Londra / FOTO

St. Patrick’s Day este cea mai importantă sărbătoare religioasă și culturală din Irlanda. Este celebrată pe data de 17 martie, ziua în care Sfântul Patrick a murit. Fiind primul propovăduitor al creștinismului, Sfântul Patrick a intrat rapid în memoria băștinașilor, iar astăzi el este considerat patronul Irlandei.

Top