Categories: Primăria Timişoara

Se cauta veterinar la Zoo, primaria ofera 4.200 de euro pe un an

Primăria Timișoara caută un medic veterinar care să lucreze la Grădina Zoologică, pe baza unui abonament lunar. Suma pusă la bătaie pentru un contract pe un an este de aproape 20.000 de lei, cu tot cu TVA.

Până vineri, 5 mai, sunt așteptate ofertele privind prestarea de servicii veterinare la Grădina Zoologică, pentru care Primăria Timișoara este dispusă să ofere, timp de 12 luni, o sumă totală de 19.937 lei. Potrivit caietului de sarcini, medicul veterinar care va „prinde” acest contract va lucreze în baza „unui program complet de asistență veterinară, stabilit și desfășurat sub supravegherea unui medic veterinar familiarizat cu practica curentă a îngrijirii animalelor din colecție”.

Medicul va oferi „servicii veterinare lunare pe bază de abonament lunar”, cum ar fi elaborarea unui program complet de vaccinare, a unuia de asistență veterinară și a unuia de control / combatere a dăunătorilor și a paraziților, proceduri de mică chirurgie, vaccinări, deparazitări și vitaminizări, recoltarea de probe de sânge, dar și servicii medicale de urgență, în limita a patru urgențe pe lună. De asemenea, animalele vor fi consultate de două ori pe săptămână, în zilele de luni și joi. Există, de asemenea, servicii veterinare pe bază de extra-abonament, care includ, servicii veterinare de urgență, ori de câte ori este necesar (zi sau noapte), asistență în caz de necesitate la fătări, examinări post-mortem sau participarea, supravegherea sau coordonarea activităților de ridicare, închidere în cuști și transportul tuturor tipurilor de animale din colecție în afara Grădinii Zoologice.

Iată de ce fel de animale trebuie să aibă grijă veterinarul: cerb, urs bun, emu, maimuțe Hussar, guanaco, struți, lebede negre, pește aspirator/ventuză, rațe călifar roșu, ciclide africane, rațe Caroline, crap koi, curcani, bibilici, păuni, găini de curte, porcușori de guinea, iepuri domestici, capre pitice, broască țestoasă de apă, broască țestoasă chinezească cu carapace moale, broască țestoasă cu tâmple roșii de Florida, ponei Shetland, caras auriu, pisică sălbatică, maimuțe macac japonez, raton, lebede mute, cangur pitic, rață leșească, rață mandarină, cerb lopătar, căprior, degu, dihor, rațe alergătoare indiene, oi pitice, coati, nandu, tapir, pecari, gâște indiene, bufniță, gâște de Nil, gâște indiene, maimuțe macac coadă de leu, suricate, porc spinos, fazan, șarpe regal, zebră, antilopă eland.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

8 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

9 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

14 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

15 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

15 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago