Categories: Timp liber

StudentFest continua. Viziuni de la Aualeu si Luna Amara

Cel mai important festival studenţesc continuă. Vor fi concerte, expoziții, mult teatru și tot felul de… viziuni. StudentFest a colorat, în ultima săptămână, Timișoara.

StudentFest programează joi, 18 mai, o expoziţie de design vestimentar în Piaţa Libertăţii, dar și competiţii de dans şi un concert de hip-hop, în club Vibe, împreună cu Fentăm Terra, Megga Dillah, Antiteza, Faust & J Saw și Happy Flow. Auăleu iese din nou în stradă cu două spectacole: „Ferma”, în Piața Sf. Gheorghe, joi, 18 mai, și „Mens Sana in Corporatist Sano”, în Parcul Botanic, vineri, 19 mai. Recul va juca piesa „Fiare”, iar studenții din anul 2 de la Facultatea de Muzică și Teatru (Actorie) vor prezenta spectacolul „Cum vă place”. Sfârșitul săptămânii aduce la Timișoara caravana Docuart, unde documentare premiate la BDF 2016 vor fi proiectate la Ambasada. Film documentar de autor, performance live audio-video, master class și sesiuni de Q&A îi așteaptă pe spectatori pe parcursul a două zile. Luna Amară va colora în roșu aprins Piața Libertății, într-un concert pe care nu ai voie să-l ratezi. Se întâmplă vineri, 19 mai, începând cu ora 19.  Ultima zi a festivalului închide porțile expoziției vestimentare și le deschide pe cele ale expoziției de la secțiunea de fotografie. La Casa de Cultură a Studenților scena va fi animată de actorii atelierului de improvizație cu spectacolul „Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”. Tot în Piața Libertății, sâmbătă, 20 mai, cântă The Skywalkers, Atelierul de trupe, Cuibul și Orkid, care își va lansa, cu această ocazie, și noul album. Intrarea este liberă, iar informaţii despre programul complet pot fi găsite aici și aici.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

58 de minute ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

3 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

6 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

6 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

6 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

7 ore ago