Categories: Alte sporturi

Cupa Timisoara merge la Varset. BC SCM, ultimul loc

Ediția a XI-a a Cupei Timișoara s-a încheiat cu ambele finale decise la un singur punct diferență. Întreg turneul a fost unul foarte echilibrat, cu partidele decise în ultimele secunde.

BC SCM a pierdut în semifinale cu Sibiul (85-89, deşi la un moment dat conducea cu 53-41), iar în finala mică s-a înclinat la un punct diferenţă în faţa Oradiei, 86-87. Timişorenii au condus cu un maxim de 3 puncte, 54-51, dar per total bihorenii au fost mai buni. „Am făcut un meci mai bun decât vineri (semifinala cu Sibiul), dar din păcate, rezultatul final e același. Cred, totuși, că am avut mai multe lucruri bune, decât rele. Am primit un număr destul de îngrijorător de mare de puncte, 87, după ce ieri au fost aproape 90. Adversarii au beneficiat de un procentaj deosebit la trei puncte, fără a fi în mod special aruncări deschise, dar și în aceste condiții am avut șansele noastre să câștigăm. Nivelul de pregătire fizică nu permite unor jucători să petreacă mai mult timp pe teren. Și așa, cu o asemenea rotație, am avut multe momente de baschet bun și avem speranțe pentru următoarele meciuri și pentru sezon”, a spus Tudor Costescu antrenorul BCT.

Trofeul a fost cucerit de formația sârbă Kosarka Klub Vrsac, care a trecut în finala mare de CSU Sibiu, tot la diferență minimă, 66-65 (19-15, 13-21, 17-15, 17-14). Sârbii s-au impus după prelungiri (101-99, 85-85 după timpul regulamentar) în semifinala cu CSM Oradea.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

11 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

12 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

14 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

15 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

17 ore ago