Categories: Sport

Ripensia, invinsa de „academicienii” din Clinceni

Deplasare cu ghinion şi pentru Ripensia. Timişorenii, pe podium după un început neaşteptat de bun, au jucat sâmbătă la Clinceni, în faţa unei echipe care a avut şi ea un debut excelent de sezon. După o partidă echilibrată, ilfovenii s-au impus cu 2-1 şi au egalat gruparea bănăţeană la puncte (17), care rămâne însă pe locul 3, datorită golaverajului mai bun.

Fără golgheterul Mediop în teren, suspendat pentru cele patru cartonaşe galbene încasate în acest sezon, Ripensia a fost forţată să se apere în debut de joc, gazdele presând de la început. Zaluschi şi Bobină au dat replica pentru vizitatori, dar gazdele aveau să deschidă scorul, după ce Pulhac, care putea fi eliminat înainte de această fază pentru că şi-a lovit un adversar fără minge, a centrat înalt, portarul Munteanu a bâlbâit mingea, iar Vlad Mihalcea, pe fază a punctat pentru 1-0.

Bănăţenii au reuşit să egaleze imediat după pauză prin căpitanul Adrian Popa, care a executat perfect o „liberă” de la peste 20 de metri. Ciprian Gliga şi-a readus echipa în avantaj, punctând după un corner în minutul 53. Oaspeții au forţat egalarea, Dumiter fiind foarte aproape de gol, dar portarul Niga a fost la post. Pe final, gazdele au gestionat mai bine situaţia, având şi câteva situaţii de a marca, dar în cele din urmă, scorul nu s-a mai modificat. Este doar a doua înfrângere pentru bănăţeni, care etapa viitoare vor juca pe teren propriu cu CS Mioveni.

Ripensia Timișoara: D. Munteanu – Vlădia, Hecsko (’73, Matiș), Apro, C. Toma, Ad. Popa (c), Stoi, Zaluschi, Ungureanu, Dumiter, Bobină. Antrenor: Remus Steop.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

O oră ago

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

O oră ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

10 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

11 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

12 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

17 ore ago