Arhiva pentru eticheta: clinceni

Și tu, Ripi?! După Poli, și “zebrele” au fost umilite pe teren propriu: 0-3 cu Academica Clinceni

Și tu, Ripi?! După Poli, și “zebrele” au fost umilite pe teren propriu: 0-3 cu Academica Clinceni

Dacă sâmbătă Poli Timișoara a fost zdrobită de UTA cu 0-3 pe un stadion dezolant de gol, Dan Păltinișanu, astăzi în aceeași atmosferă, o altă echipă din oraș a suferit la fel. Ripensia nu a putut rezolva ecuația academicienilor din Clinceni, iar deznodământul a fost previzibil, 0-3!

Ripensia, invinsa de „academicienii” din Clinceni

Deplasare cu ghinion şi pentru Ripensia. Timişorenii, pe podium după un început neaşteptat de bun, au jucat sâmbătă la Clinceni, în faţa unei echipe care a avut şi ea un debut excelent de sezon. După o partidă echilibrată, ilfovenii s-au impus cu 2-1 şi au egalat gruparea bănăţeană la puncte (17), care rămâne însă pe locul 3, datorită golaverajului mai bun.

Revenire de senzatie si victorie mare pentru Politehnica la Clinceni

Duelul „studenţesc” dintre Academica Clinceni şi Politehnica Timişoara a avut de toate. Goluri, răsturnări de scor, eliminări, finaluri de repriză extraordinare, într-un cuvânt spectacol. Clinceniul pleca favorită în acest joc, mai ales că Politehnica a pierdut ultimele două partide din campionat şi părea în degringoladă. Fapt ce s-a văzut în prima repriză. În primul sfert

Top