Categories: Sport

Clubul de handbal alb-violet spera ca arbitrii sa nu mai intervina in jocul echipei

SCM Poli joacă în acest mijloc de săptămână pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe ale toamnei, în Liga Națională, Steaua. Încă fără victorie externă în actuala ediție, alb-violeții doresc să spargă gheața, chiar dacă e foarte dificil.

Lotul bănățenilor este valid pentru deplasarea de la Chiajna, care va fi arbitrată de cuplul Stark/Ștefan. Staff-ul SCM Politehnica și-a exprimat speranța că duelul de joi seara, ora 19, cu Steaua se va da pe teren sportiv între cele două echipe, fără alte impedimente. Declarațiile vin în contextul finalurilor tensionate de meci, de la Constanța și CSM București, în care SCM Politehnica este de părere că merita mai mult. „Steaua a demonstrat încă de la începutul sezonului că are o echipă mai bună decât anul trecut, o primă linie total nouă. Au acoperite toate pozițiile, iar portarul Tudor Stănescu arată o formă extraordinară în această perioadă. Sunt așadar o echipă competitivă, dar și noi suntem mai buni decât anul trecut. Va fi o partidă dură, vom lupta cu siguranță, așa cum am făcut-o întotdeauna; mereu jocurile cu Steaua din deplasare au fost dure, dar bune. Dacă Steaua câștigă pe merit, iar noi nu evoluăm bine, venim, le întindem mâna și recunoaștem că nu am fost inspirați. Dar când se vede că merităm mai mult, că avem șanse să câștigăm și alții nu ne lasă, nu mai tăcem, vom vorbi cu siguranță. Tot ce pot este să vă promit că echipa noastră va lupta la maximum. Dacă adversarul e mult mai bun, o vom recunoaște, dar dacă va fi mai bun cu ajutorul altor persoane, vom spune”, a spus Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

„Nu spunem că e un complot, nici nu vreau să mă duc cu gândul mai departe. Dacă la Călărași ne recunoaștem și noi o parte din vină, la Constanța și la CSM nu era normal să se întâmple ce s-a întâmplat cu arbitrajul. Sunt cupluri internaționale cu mare experiență și nimeni nu le contestă valoarea. Dar dacă stai pe bancă și vezi ce se întâmplă, nu poți să te stăpânești. Dorim doar să fim tratați egal ca și celelalte echipe, să fim respectați, pentru că și aici comunitatea sprijină handbalul și nu e normal ca rezultatul final să fie influențat de arbitri. Și eu îmi doresc să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest meci, la Steaua”, a spus, la rândul lui, Dan Dumitru, managerul SCM Politehnica Timișoara.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

8 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

11 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

12 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

12 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

13 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

14 ore ago