Maria Grapini, demolata pe propria pagina de Facebook: Sa nu mai calci in Timisoara, penibilo!

Grupul ALDE din Parlamentul European a organizat la începutul acestei săptămâni un eveniment pe tema luptei anticorupție, printre invitați numărându-se și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Ca o reacție la această manifestare, eurodeputatul timișorean Maria Grapini a încercat o mică „mineriadă”, invitând și ea la conferință trei scandalagii, indivizi recunoscuți ca fiind apărători ai corupților: ziariștii Răzvan Savaliuc și Mirel Curea, la pachet cu nătângul deputat PSD Liviu Pleșoianu. Toți trei s-au umplut de ridicol, iar celor doi ziariști li s-a reproșat că sunt autori de fake-news-uri”. Supărată pentru modul în care a decurs evenimentul, Grapini a ieșit din sală, elaborând ulterior o scrisoare de protest cu care s-a mândrit pe pagina sa de Facebook. Numai că reacția „prietenilor” virtuali a fost uluitoare, Grapini fiind pur și simplu demolată într-un festival de comentarii negative, din care spicuim câteva.

  • „Dumnezeule, dragă Maria Grapini, cu ce am greșit noi, românii, să îți ascultăm inepțiile, părerile deviate despre ce înseamnă stat de drept, democrație, luptă anticorupție? Tocmai de asta te iertăm, pentru că știm că tu nu ești în stare să înțelegi prea mult, îți știm potențialul și știm că tu ai ajuns acolo din întâmplare.” (Cristian Sardaru)
  • „Doamnă, sunteți expresia a tot ce are mai urât societatea românească: foștii comuniști și securiști deveniți mari patroni, moguli de presă si făcători de politruci. Astăzi în România toate instituțiile publice sunt sufocate de neamurile, slugile și amanții/amantele voastre.” (Tudor Neamțu)
  • „Dna europarlamentar, vă rog mult nu mai ciomăgiți limba română! «Car» în loc de «pe care». Ah, mi-a plăcut de grupulețul vostru. Cică «You are fake news» și răspunsul vostru «I like fake news».” (Adrian Anușca)
  • „Doamnă dragă, nu încercați să ne induceți ideea că PSD-iștii sunt niște îngerași nevinovați și, vai!, DNA le face dosare penale.” (Aurica Pâslaru)
  • „În timp ce tu și Pleșoianu lătrați împotriva șefei DNA, jegurile tale din Parlamentul României au dat verdictul în privința nevinovatei Rovana. Să-ți fie rușine, cucoană… Deși mă îndoiesc că știți ce e aia rușine.” (Cristi Piușcaș)
  • „V-ați luat-o în freză, idioților, la Bruxelles. În afară de spălații pe creier de către Haznaua 3, nimeni nu vă bagă în seamă. «Fake news»… Sunteți batjocura lumii civilizate, agramato!” (Emilio Manta)
  • „Sunteți o rușine națională! Să vă fie rușine că încă mai apărați hoții și penalii din poziția în care vă aflați! Cinste DNA și dnei Kovesi, singura armă împotriva leprelor ca dvs!” (Eugen Secăreanu)
  • „Doamnă, credeți că v-a trimis careva acolo să apărați hoția și hoții ?” (Emilia Fazekaș)
  • „Cât de importantă te dai, agramato! Să nu mai calci prin Timișoara, penibilo, că murdărești primul asfalt liber din România! Locul tău e la gunoi, la fel ca al tuturor pesediștilor penali!” (Liana Toma)

Am putea continua la nesfârșit cu acest gen de mesaje de pe pagina de Facebook a Mariei Grapini, dar spațiul nu ne mai permite. Cunoscut fiind talentul literar al dnei Grapini, poate într-o zi își va face timp să scrie un volum pornind și de la aceste comentarii.

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago