Categories: Zâmbete amare

Sorin Dragoi, sedus si abandonat de Dragnea sau Daddy nu mai e ce-a fost?

Delegația lui ACS Poli s-a întors de la București mai mult decât umilită, cu un scor cumulat de 1 – 20. Fiindcă au fost două „meciuri” în decurs de câteva ore, unul pe gazon, iar altul în birourile LPF. Dacă duminică seara elevii lui Ionuț Popa au fost pur și simplu demolați de rezervele Stelei, a doua zi, președintele lui Poli a pierdut și mai categoric lupta pentru președinția LPF. Mai exact, a fost carnagiu în toată regula, Drăgoi obținând în confruntarea cu Gino Iorgulescu doar propriul său vot, din calitate de președinte al lui ACS Poli. Dacă în privința lui Poli nu se pot spune multe lucruri în afară de faptul că n-a reușit să depășească perioada critică începută în momentul în care s-a anunțat că echipa nu va primi bani de la municipalitate, în cazul lui Drăgoi s-au întâmplat câteva lucruri stranii.

deBanat.ro scria, acum ceva timp, că „după Grindeanu, un alt Sorin din Timișoara e ispitit de promisiunile lui Dragnea”. Să fim serioși, Drăgoi nu e chiar atât de naiv încât să fi intrat în această luptă fără să-și calculeze cât de cât șansele. Iar o promisiune de sprijin i-a venit chiar de la Liviu Dragnea, fostul lui coleg de facultate. Sau cel puțin liderul PSD i-a sugerat timișoreanului sprijinul său. Cert este faptul că știrea privind implicarea lui Dragnea în lupta pentru șefia LPF în favoarea lui Drăgoi avea mai mult decât un sâmbure de adevăr, iar fostul city manager al Timișoarei s-a bazat pe acest ajutor. Să fi fost însă păcălit, ca de altfel mulți alții, de vicleanul fost baron de Teleorman?

Sau e altceva la mijloc? În mod foarte curios, Dragnea a rupt tăcerea vizavi de posibila sa implicare în alegerile de la LPF în seara precedentă scrutinului. Abia după meciul catastrofal cu Steaua, membrii delegației timișorene au auzit de interviul dat de liderul PSD în care se declară nemulțumit că Drăgoi i-a folosit numele în timpul campaniei. Mai mult, el a dat de înțeles că și l-ar dori pe Iorgulescu în fruntea LPF, deoarece l-ar lega de acesta o veche prietenie. Cert este faptul că, abia când au aflat de interviu, Drăgoi și staff-ul său au realizat că alegerile sunt pierdute. Ba unii din delegație l-au sfătuit să se retragă, ceea ce el n-a făcut. De altfel, după alegeri, Drăgoi a făcut trimitere la interviul lui Dragnea, afirmând că e greu să te bați cu un candidat preferat.

Și acum câteva lucruri care cam dau cu virgulă în această poveste. Dacă era așa de supărat pe implicarea numelui său în aceste alegeri, de ce Dragnea n-a răbufnit mai repede? Mai ales că se declară vechi amic al lui Gino. De ce a așteptat ultima zi pentru a se arăta nemulțumit? Apoi, poți să-l crezi pe Dragnea pe cuvânt? Nu de alta, dar chiar în același scurt interviu, mahărul PSD-ist scoate o minciună mai mare decât el, afirmând că nu s-a implicat niciodată în fotbal și nu ar fi bine ca politicul să se amestece în acest fenomen. Chiar așa? E de notorietate faptul că, în urmă cu patru ani, Iorgulescu l-a bătut pe Mitică Dragomir având sprijinul PSD. Iar o întâlnire între Iorgulescu, Ponta și Dragnea a fost surprinsă de reporteri chiar în seara dinaintea alegerilor. La fel ca actualul interviu.

Oare n-ar mai putea fi și o altă explicație, în afară de aceea că Dragnea l-a părăsit cu premeditare pe Drăgoi? Dar dacă a încercat să-l sprijine și nu i-a reușit? Și ca să nu pară un loser, în ultima zi a venit cu interviul privind susținerea pentru Gino. La urma urmei, după ce-a pierdut controlul în partid și guvern, cu ce-or fi mai fraieri oamenii din fotbal să se lase influențați de toanele lui Daddy? Care, oricât s-ar zbate, nu mai e nici pe departe ce-a fost.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

7 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

14 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

14 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago