Categories: Sport

CFR-ul, inapoi pe linia castigatoare! Victorie importanta cu Odorheiul

După ce duminică erau învinse oarecum neaşteptat la Tg. Mureş, fetele de la CFR Timişoara şi-au arătat miercuri adevărata faţă în restanţa cu Femina Odorhei.

Prim-divizionara CFR s-a impus cu 5-2 (1-1), după un joc care a făcut o bună propagandă fotbalului feminin. A fost al şaselea succes din opt partide disputate pentru trupa pregătită de Florin Bugar, care şi-a consolidat locul 2 în clasament, înaintea ultimei etape a turului, programată duminică, de la ora 11. Atunci, CFR va evolua tot pe teren propriu contra Universităţii Alexandra, locul 4 în clasament, cu a doua cea mai bună defensivă din ţară. Revenind la meci, jocul nu a fost uşor pentru gazde, care au avut un adversar puternic, însă CFR-ul a evoluat la un nivel superior în momentele importante.

Odorehi a deschis scorul în minutul 27 prin Krisztina Beno, Claudia Bistrian a punctat apoi de două ori la rând din lovituri de pedeapsă (43 şi 49), Maria Neacşu a înscris un gol de generic în minutul 65, pentru ca Margarita Panova să readucă trupa vizitatoare în joc, gol minutul 72, 3-2. Finalul partidei a fost însă dominat de amfitrioane, care au mai punctat prin Larisa Sîrbovan, de două ori, primul după un şut al Lidiei Şuveţ, iar ultima reuşită după o pasă excelentă a neobositei Manuela Voica. 5-2 scor final şi o nouă victorie cu cinci reuşite marcate după 5-1 la Târgovişte, 5-0 la Craiova şi 5-2 cu Heniu Prundu Bârgăului.

CFR Timisoara: Georgiana Dârle – Lidia Şuveţ, Claudia Bistrian, Mihaela Durlă, Denisa Heisu, Ozana Ababei (89, Larisa Grigore), Maria Neacşu, Mihaela Molnar (75, Elena Obrad), Manuela Voica, Larisa Sîrbovan, Adelina Ion (89, Nikoleta Hurja).

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

3 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

7 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

7 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

7 ore ago

Jr. NBA League România: Divizia Southwest, la final. Rezultatele înregistrate și programul sferturilor de finală

Prima fază din Conferința de Vest a Jr. NBA League România s-a încheiat recent, când…

8 ore ago