Categories: Alte sporturiSport

Galop de sanatate in Cupa Romaniei pentru handbalistii de la Poli

Cu o echipă alc[tuită din doar câțiva titulari de bază, dar cu mulți jucători ce aveau nevoie de minute, dar și cu câțiva tineri talentați, SCM Poli a oferit un adevărat spectacol ofensiv în partida din Cupa României contra celor de la Bucovina Suceava, formație venită și ea cu destule improvizații în lot.

Partida a fost echilibrată doar în debut, 6-6 și 8-8, după care bănățenii, inspirați pe semicerc, s-au distanțat. Cu extrema Neamțu și pivotul Ștefan abili, diferența a crescut rapid, 18-13, ca la pauză să fie un ecart de 7 goluri, 21-14. În partea a doua au contribuit la mărirea avantajului și jucătorii care nu au evoluat în prima parte, ca Păiuș, Lasica sau Santeiu, iar diferența maximă a fost de 13 goluri, 26-23. S-a încheiat 39-30, într-un meci jucat cu garda jos de ambele echipe și care a arătat o formație solidă și spectaculoasă a bănățenilor, și una rapidă și de viitor a bucovinenilor.

„Sunt foarte mulțumit de cum au evoluat lucrurile astăzi. Am menajat mai mulți titulari, iar Fenici a fost ușor accidentat, iar eu am optat pentru jucătorii care au prins mai puține minute în acest sezon. A fost o partidă bună și îi felicit și pe oaspeți că au jucat corect, și au o echipă bună, tânără și foarte rapidă”, a spus Pero Milosevic, tehnicianul gazdelor, la final. De cealaltă parte, secundul Ștefan Andrei, a spus: „Am avut o deplasare lungă, cu trenul, și am oferit șansa și jucătorilor tineri să arate ce pot. Principalul obiectiv a fost să facem un joc bun și să nu ne accidentăm și ne declarăm mulțumiți. Mai avem două meciuri în acest an, din care sperăm să mai putem scoate puncte, cu Dobrogea și Steaua”. Marcatori Timișoara: Neamțu 6, Ștefan 6, Lasica 4, Păiuș 4, Hrimiuc 4, Vuk Milosevic 3, Krsto Milosevic 3, Santeiu 3, Cîmpan 2, Uruianu 2, Șania 2. Poli își va afla luni următorul adversar din Cupă, iar duminică joacă acasă în campionat cu Călărașiul.

Share
Published by
Alin Toader
Tags: handbal

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

13 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago