Categories: Ziaristu' de terasă

Ce dureri mai au penalii? Ca Facebook s-a dat cu Sistemul

O postare pe Facebook a unei anume Ingrid Mocanu a făcut turul televiziunilor și site-urilor aflate în slujba infractorilor. Dar cine este Ingrid Mocanu?, va întreba multă lume. În primul rând, e o adevărată vedetă media, în fiecare seară, dacă nu e la Antena 3, e la RTV și viceversa. Este una dintre vocile cele mai puternice care se luptă cu „statul paralel” și „Sistemul”. La o simplă căutare pe Google, vezi că duduia cu pricina i-a atacat dur și pe Gabriel Liiceanu, și pe Andrei Pleșu, și pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, și, bineînțeles, pe Klaus Iohannis, pe simplul motiv că acestora nu le plac infractorii. În același timp sare în apărarea tuturor politicienilor care ajung la DNA. Ei bine, după ce i-a „teminat” pe Pleșu și Liiceanu, madam Mocanu a găsit un alt adversar, care s-ar da cu „Statul paralel”. E vorba de nimeni altul decât rețeaua de socializare Facebook.

„Dacă organizezi proteste ilegale prin România şi chemi oameni prin pieţe cu încălcarea legii, pentru că protestele nu sunt organizate legal, utilizând fb, nu eşti blocat de fb şi nici dispersat de autorităţi. Dacă militezi pentru democraţie şi drepturi fundamentale, cică ai încălcat politicile fb (…) Că văd că dacă cineva scrie despre un necondamnat că este «penal» nu se încalcă nimic. Şi nici când haştagienii mă ameninţă şi mă jignesc pe mine şi pe mulţi alţii nu este nicio problemă, chiar dacă sunt raportaţi. Oare cu cine colaborează reţeaua de socializare în România? Din ce «organizaţii» or fi făcând parte acei angajaţi?”, a scris Mocanu. Culmea, postarea fost făcută chiar pe rețeaua Sistemului. Asta, dincolo de culmea tupeului să spui democrație și drepturi fundamentale la hoție și tâlhărie.

A, și mai trebuie spus câteva cuvinte despre duduia Mocanu, care erau însă evidente pentru multă lume. Ea a fost arestată la un moment dat și trimisă în judecată pentru delapidare în dosarul ANRP. Fiindcă Mocanu a fost vicepreședinte al acestei instituții prin care s-au dat cele mai mari tunuri din istoria României. Și mai are vreo două-trei dosare penale, dintre care unul alături de Dan Șova. A mai fost consiliera altui urmărit penal, Gabriel Oprea și, normal, bună prietenă a Elenei Udrea. Or, în atare condiții, e și normal să fie avocata tuturor infractorilor și adversara celor care își doresc Justiție independentă în România.

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

15 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

18 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

18 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

18 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

19 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

19 ore ago