Arhiva pentru eticheta: sistem

Editorial de Eugen Sasu

”Statul Paralel” lovește din nou. Chiar și la USR: Eduard Hellvig, noul președinte al „Sistemului”

”Statul Paralel” lovește din nou. Chiar și la USR: Eduard Hellvig, noul președinte al „Sistemului”

Directorul SRI, Eduard Hellvig, și-a dat demisia cu un an înainte de alegerile prezidențiale. Cum gestul șefului principalului serviciu de informații al României pare misterios precum natura funcției sale, mulți au sărit să-l prezinte pe Hellvig ca pe un prezidențiabil. Ca-n filmele cu diverse Oculte, în care făcătorii și desfăcătorii calculează totul până la ultima

terminal Aeroportul Timisoara

Aeroportul Internațional Timișoara are 47 de milioane de lei pentru un sistem de securitate superperformant. Se caută furnizor

Odată cu finalizarea noului terminal de plecări externe de pe Aeroportul Internațional Timișoara, acolo va trebui montat și un sistem de securitate nou și performant. De asemenea, sistemul integrat va realiza și transportul bagajelor de cală și controlul documentelor la trecerea frontierei. AIT alocă 43 de milioane de lei pentru acesta, iar anunțul de licitație

Editorial de Ino Ardelean

Cum mai mor românii. Sistemic, electoral şi… fiindcă “merge şi-aşa”. Iar peste toate e corupţia

În România se moare înfiorător, se moare înainte de vreme, se moare cu zile. Se moare din cauza sistemului, se moare din cauza unor interese electorale şi se moare din nepăsare. România se situează pe penultimul loc în Europa în privinţa speranţei de viaţă. Adică, românii mor în medie mult mai repede (74,2 ani) faţă

Ce dureri mai au penalii? Ca Facebook s-a dat cu Sistemul

O postare pe Facebook a unei anume Ingrid Mocanu a făcut turul televiziunilor și site-urilor aflate în slujba infractorilor. Dar cine este Ingrid Mocanu?, va întreba multă lume. În primul rând, e o adevărată vedetă media, în fiecare seară, dacă nu e la Antena 3, e la RTV și viceversa.

Liberalii reclama semafoarele in plenul CL. Robu: Specialistii stiu mai bine

Nu toți liberalii sunt încântați de sistemul inteligent de semaforizare din Timișoara. Unii dintre ei au cerut, în plenul CL, anumite modificări, astfel încât traficul să fie cât mai fluid. Primarul Nicolae Robu respinge însă orice discuție pe această temă, pentru că specialiștii știu mai bine.

50.000 de soferi au trecut pe rosu in 2 saptamani la Timisoara. Robu cere ajutor de la Ministerul de Interne

Mulți dintre șoferii care circulă prin Timișoara sunt total inconștienți și pun în pericol nu doar viețile lor, ci și ale unor nevinovați. Primarul Nicolae Robu susține că are și dovada: în doar două săptămâni, sistemul de management al traficului a înregistrat peste 50.000 de treceri pe roșu! El cere ajutorul ministrului de Interne.

Atentie, soferi! Pornesc semafoarele din giratorii!

Primăria Timişoara anunţă că de marți, 5 iulie, va pune în funcţiune, în mod eşalonat, semafoarele din mai multe intersecţii, integrate în sistemul de trafic management. Până la finele lunii, toate semafoarele, inclusiv cele din sensurile giratorii, vor deveni funcționale.

semafoare

Semaforisoara trebuie sa fie gata in zece zile! Robu: Nu vom lasa orasul blocat

La 30 iunie, controversatul sistem de management al traficului din Timișoara ar trebui să fie funcțional. Orașul e împânzit de sute de semafoare, inclusiv în sensuri giratorii, iar perspectiva intrării lor în funcțiune îi îngrozește pe șoferi. Autoritățile își pun speranțele în „know-how-ul specialiștilor” și în tehnologie.

Ehegartner stie cum se poate imbunatati activitatea PMT! Aplicam modelul multinationalelor

Valul de demisii din ultima perioadă de la Primăria Timișoara ridică semne de întrebare asupra modului în care se desfășoară activitatea în această instituție. Senatorul Petru Ehegartner susține că în administrația locală, deci și în PMT, lucrurile ar putea să funcționeze mult mai bine, dacă s-ar aplica sistemul… multinațională.

Top