Jocuri test pe banda rulanta pentru ACS Poli. Victorie cu Ripensia

De la venirea din cantonamentul din Poiana Braşov, Poli încearcă să îşi cristalizeze o formulă de start cât mai bună pentru a evolua mai bine în cantonament. Aşadar, Ionuţ Popa şi-a văzut elevii în 5 partide amicale în doar şase zile.

Bănăţenii au jucat la început cu două divizionare C, ACS Ghiroda şi Naţional Sebiş, repurtând două victorii logice, 1-0 şi 4-0. A urmat apoi şi un duş cu… gheaţă, 0-3 cu Hermanstadt, echipă pregătită de Alexandru Pelici, timişoreanul care nu a antrenat niciodată acasă, dar a făcut istorie la echipe din alte judeţe. Miercuri, echipa bănăţeană a trecut graniţa şi a jucat la Belgrad cu echipa de pe locul 6 din prima ligă sârbă, FK Vozdovac. Violeţii s-au impus cu 2-1, golurile victoriei fiind marcate de Zaluschi şi Drăghici. În fine, joi, Poli a trecut de concitadina Ripensia, într-un joc disputat pe Arena Colterm, 4-1. Drăghici, de două ori, Kayondo şi Artean au punctat pentru Poli, în timp ce Mediop a înscris pentru Ripensia. Ionuţ Popa testează în continuare mai mulţi jucători, pe lângă 3 jucători africani, Zaluschi şi Zoran Radu, dar şi câţiva jucători din pepiniera proprie. Joi a debutat un alt trialist, Andrei Enescu, un mijlocaş central experimentat, care a jucat la mai multe echipe din prima ligă, dar şi în străinătate. (sursa foto: www.facebook.com/Ripensia)

Poli Timişoara, în meciul cu Ripensia: Curileac (min. 70, Straton) – Străuț (min. 73, Radu), Melinte, Șeroni (min. 65, Bocșan-eliminat în minutul 84), Neagu (min. 70, Murariu)- Artean, Zaluschi (min. 78, Cochintu) – Ciucur (min. 46, Popovici), Enescu (min. 65, Croitoru), Velcotă (min. 46, Doman) – Drăghici (min. 65, Kayondo).

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

5 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

8 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

8 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

9 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

9 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

9 ore ago