Categories: Sport

UVT Agroland, fara presiune la Bucuresti, cu incredere la Lugoj

UVT Agroland Timișoara pleacă miercuri spre București pentru primul joc din această săptămână. Formația pregătită de Bogdan Paul are programat miercuri seară, la ora 18, meciul retur din sferturile Cupei României la volei feminin, cu CSM București, una dintre pretendentele la câștigarea trofeului.

După 0-3 în tur, căpitanul Diana Balintoni consideră că duelul cu vicecampioana este un prilej foarte bun pentru a pregăti derbiul Banatului din Divizia A1, cu CSM Lugoj. Agroland și-a diminuat drastic șansele de calificare la turneul final de 4 al Cupei României, după ce a cedat la zero partida tur din faza sferturilor de finală. Coordonatoarea Diana Balintoni speră că trupa de pe Bega va reuși un joc cât mai bun. „Va fi un meci dificil cu siguranță, pe care îl vom trata cu seriozitate și din care vom încerca să scoatem cât mai mult posibil. Mergem în București cu gândul de a dezvolta un joc cât mai bun, de a ne consolida relațiile de joc, de a ne repara micile probleme pe care le avem și de a pregăti următorul meci de campionat, de la Lugoj, care este mai important pentru noi”, spune Diana Balintoni.

După întâlnirea din Cupa României, Agroland va reveni joi la Timișoara pentru a pregăti derbiul Banatului din Divizia A1. În perspectiva meciului cu CSM Lugoj, programat sâmbătă, la sala „I. K. Ghermănescu”, Agro va intra vineri în cantonament la Buziaș. „Este o săptămână grea, cu două deplasări. Încercăm să facem față, încercăm să strângem rândurile și să avem evoluții cât mai bune. Sper să progresăm de la un meci la celălalt. A fost un început de an destul de dificil, am acumulat foarte mult din punct de vedere fizic, era și normal să fie așa după vacanță. Ușor, ușor începem să descărcăm și să intrăm pe un făgaș normal pentru acest retur și partea a doua a campionatului”, a mai spus Diana Balintoni.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Primul tramvai Bozankaya, din seria galbenă, în drum spre Timișoara. E în vamă!

Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…

13 ore ago

Timişoara predă o lecţie de rugby ofensiv pe terenul echipei din Baia Mare

Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…

13 ore ago

Alfred Simonis și UDMR sunt cap de listă pe buletinele de vot pentru județ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…

14 ore ago

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

15 ore ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

15 ore ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

18 ore ago