Categories: Timp liber

Alergare in echipa, pe acoperisul mallului. Sapte echipe de pompieri la start

La Timișoara se dă startul evenimentelor de alergare. Vremea devine din ce în ce mai prietenoasă, iar mișcarea în aer liber devine din ce în ce mai plăcută. Alergotura dă startul unei alergări în echipă. La competiție participă și 21 de pompieri, care vor alerga echipați de intervenție.

Team Up & Run se numește primul eveniment organizat de Alergotura în acest an, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie. Alergarea este dedicată echipelor. Echipele trebuie să depășească trei probe: exerciții fizice monitorizate de antrenor, alergare și urcare scări. Șapte echipe de pompieri vor participa la competiție. Și mai mult de atât, salvatorii de vieți vor alerga cu echipamentul pe ei. Sunt așteptate la start aproape 180 de persoane, care vor forma echipe de câte trei membri: colegi de serviciu, familii, prieteni, pasionați de sport care fac echipă cu cineva pentru prima dată. „Una dintre valorile Alergotura este Echipa și de aceea ne-am propus ca acest eveniment să fie unul în care se aleargă în echipă. Participă familii, colegi de serviciu, prieteni, dar s-au format și echipe din persoane care nu se cunosc între ele și care pot folosi acest prilej pentru a crea noi prietenii”, spune Valentin Mureșan, coordonatorul evenimentului. Team Up & Run îi duce pe participanți în sala de fitness a centrului World Class, unde au de parcurs o serie de exerciții. Prima probă este monitorizată de antrenori care validează finalizarea și le dau voie echipelor să meargă mai departe. Urmează o alergare pe acoperișul Iulius Mall și prin noua parcare supraetajată, apoi se ajunge la proba de foc: urcarea scărilor din interiorul United Business Center 2, clădire de birouri cu 12 etaje. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat va avea 7 echipe în concurs: Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara, Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara, Detașamentul de Pompieri Lugoj, Stația de Pompieri Buziaș, Stația de Pompieri Deta, Stația de Pompieri Făget și Stația de Pompieri Sânnicolau Mare.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

6 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

7 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

8 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

12 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

13 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

14 ore ago