Categories: Economic

Angajatori de Top, cel mai mare targ de cariera din Romania, din nou la Timisoara

Peste 200 de companii vor fi prezente la noua ediție a târgului de carieră Angajatori de Top. Va fi cel mai mare târg de până acum, atât ca număr de angajatori cât și ca număr de joburi. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, în 16 și 17 martie treceți neapărat pe la CRAFT.

Organizat de două ori pe an, Angajatori de Top este un eveniment de referință pentru piața de resurse umane din România. La ediția din această primăvară vor fi cele mai multe companii participante, peste 200. Participanții vor putea participa, de asemenea, la sesiuni de dezvoltare profesională și personală, conferințe și workshopuri, susținute de peste 100 de manageri de top, profesioniști din diverse arii de activitate, specialiști sau directori HR. „Dimensiunea evenimentelor și diversitatea oportunităților de carieră sunt aspecte care definesc edițiile Angajatori de Top din această primăvară. În ultimele luni s-a constatat că angajatorii au planuri de dezvoltare și extindere a numărului de angajați. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut”, explică a Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.

În ceea ce privește departamentele în care companiile estimează că vor avea deschise poziții, în topul clasamentului se află: Vânzările, Customer service, IT, Inginerie, Contabilitate, Resurse Umane, Producție și Administrativ. La Angajatori de Top vor participa companii multinaționale și locale din domenii de activitate precum IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar. Companiile care doresc să participe la târg se pot înscrie până pe 5 martie, în limita standurilor disponibile, aici. Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode. La Timișoara, Angajatori de Top are loc în 16 și 17 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Urmează ediția de la București, pe 23-24 martie, la Sala Palatului, și apoi ediția virtuală, în perioada 2-22 aprilie, pe www.hipo.ro.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

O secundă ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

5 minute ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

42 de minute ago

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

3 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

5 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

5 ore ago