Categories: Economic

Firmele din Timisoara, invitate sa-si caute parteneri de afaceri in America

CCIA Timiș lansează o nouă misiune economică în Statele Unite ale Americii. Aceasta va avea loc la finele lunii august, iar firmele interesate se pot înscrie de pe acum.

Seria misiunilor economice anuale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în SUA continuă cu o misiune economică la New York, Washington și Las Vegas, în perioada 28 august – 7 septembrie. În funcţie de interesul participanţilor, vor fi organizate întâlniri de afaceri menite intensificării relaţiilor comercial-economice româno-americane, identificării de noi posibilităţi de colaborare, stabilirii de contacte de afaceri directe cu firme americane interesate în a face afaceri cu parteneri români. Costul participării la misiunea economică este 2.370 euro pentru firmele membre ale CCIAT şi include transport cu avion pe ruta Belgrad – New York – Washington – Las Vegas și retur, cazare 10 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3 și respectiv 4 stele, transferuri aeroport – hotel – aeroport și asistenţă din partea CCIAT. Data limită de confirmare este 4 mai. Datorită creşterii preţului biletelor de avion, costul deplasării va creşte funcţie de data confirmării şi rezervării biletului. Anul trecut, 13 firme timișene au luat parte la o acțiune similară, în cadrul căreia a fost vizitat Salonul Internațional Auto Show Las Vegas, iar cu sprijinul consulatelor generale ale României de la New York și Los Angeles și al Camerei de Comerț Româno-Americane au avut loc întâlniri B2B pe domenii de interes. Informații suplimentare legate de obținerea vizelor sau programul detaliat se pot obține la numerele de telefon 0372-185.242 sau 0372-185.285, e-mail, Diana Pop – referent specialitate.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago