Categories: Timp liber

Hai in Bazar. Arta si viniluri in fosta fabrica de tigari de la Timisoara

Peste 20 de artiști vin, la finele lui martie, la Centrul de Arte Diverse MISC, pentru un… bazar. E vorba, mai exact, despre un pop-up store organizat de The Secret Garden în colaborare cu Launmomentdat. Nu ratați acest inedit experiment, care combină culori, sunete și gusturi.

Bazar are loc vineri, 30 martie, între orele 16 și 22, în Centrul de Arte Diverse MISC, din fosta fabrică de țigări din zona Iosefin, intrarea fiind liberă. De la ora 23, DJ-i locali vor pregăti vinilurile pentru un after-party house, având diferite influențe funk, soul și disco. Printre invitați se vor număra Rapala, Angel, Mi-Tzu și Who:Ratio. Construit ca un pop-up store, Bazar este o platformă pentru promovarea tinerilor artiștilor din zona industriilor creative, în special zona de fashion și accesorii, design de obiect și decorațiuni, bijuterie contemporană, publicații în serie limitată și produse cosmetice naturale. La ediția de la finele lui martie vor fi peste 20 de participanți, de unde veți putea cumpăra lucruri speciale, pentru oamenii dragi din viața voastră. Pe listă: produse vintage și unicate de la Harababura, cel mai îndrăzneț brand timișorean de fashion Girl on the Run, gulere cu glugă semnate byKee, ceramică semnată de Carmen Nicolau și Ema Cristescu, terarriumuri de la Raicelai Terarriums sau tablouri-ierbar create de Zesting.

Dacă vă plac benzile desenate, albumele de artă, fanzinele sau scurtele povestiri ilustrate, o puteți întâlni pe Sorina Vazelina, care a lansat de curând cartea „Old Farts: Short Stories About Aging from Romania” la editura poloneză „Centrala”. Livia Coloji și Ana Kun, membre ale colectivului artistic Balamuc, vor aduce fanzine, obiecte din ceramică, hârtie de împachetat, decorațiuni cu iz festiv, felicitări și multe altele. Kape Illustration aduc în Bazar postere, tricouri, ilustrații și benzi desenate, desenate cu multă, multă migală. Kajet Journal cu ale sale povești specific „est-europene” poate fi un cadou potrivit pentru prietenii din alte țări. The Secret Garden va lansa o nouă carte de colorat din colecția „Sweethearts and Nature”, cu ilustrații semnate de Carine Arnakis, o tânără ilustratoare din Timișoara. Tot cu acest prilej, veți putea gusta din mâncărurile pregătite de mâinile magice ale Andreei și Roxanei de la Delikat Essen.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Pregătiri de „ciclon”! Va intra prin Vest însă în alte regiuni va ploua mai mult

O furtună va lovi România începând din weekend, conform ANM. Temperaturile vor scădea de la…

6 minute ago

Timișul are din nou post de administrator public. Cel mai probabil viitor ocupant, un cunoscut om politic local

Consilierii județeni timișeni au corectat, în ultima ședință de plen, soluția neortodoxă adoptată pentru a…

13 minute ago

Universitatea de Vest lansează un nou curs postuniversitar inedit, cu specializare în Asistență Socială Militară

Departamentul de Asistență Socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie din UVT organizează înscrieri,…

30 de minute ago

Cinema Timiș a ajuns la un an de activitate: 323 de proiecții de film și evenimente, cu 54.000 de spectatori/FOTO

Cel mai mare cinematograf al Primăriei Timișoara, Timiș, a ajuns la primul an de activitate.…

47 de minute ago

În căutarea punctelor! Dumbrăvița, meci greu acasă cu Slatina

Divizionara secundă CSC Dumbrăvița revine pe stadionul „Ștefan Dobay”, cu prilejul meciului cu CSM Slatina,…

O oră ago

Poli – Steaua la handbal, cu alb-violeții favoriți

SCM Politehnica Timișoara întâlnește Steaua București, în etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal.…

2 ore ago