Categories: Zâmbete amare

Cât de imbecili își consideră PSD propriii membri și simpatizanți

Nu de puține ori am auzit lideri PSD sau propagandiști ai partidului arătându-se extrem de revoltați pe faptul că, în unele medii, votanții social-democraților sunt considerați needucați, nespălați și abonați la ajutoare sociale. Ba s-a ajuns și la calificative de naziști (inclusiv președintele Iohannis a fost astfel catalogat) vizavi de cei care îi consideră pe PSD-iști mai puțin umblați pe la școală. Dar ce ne facem când chiar liderii PSD își consideră propriii membri și simptizanți niște macaci fără o brumă de rațiune? Și o să mă explic.

Se știe recentul scandal al oribilelor postări făcute pe Facebook de mai multe organizații PSD din țară, prin care se arăta că pe Stadionul Național a fost, de fapt, huiduită Simona Halep, iar nu Gabriela Firea. Ba, s-a mai trucat și un filmuleț de către PSD București care să demonstreze același lucru. Mizerabilul demers n-a fost unul întâmplător, ci coordonat de la centru de șeful comunicării pe online al PSD. „Alertați organizațiile și grupurile de diseminare din județe. Maximizați impactul postării! Distribuiți în grupuri!”, au fost indicațiile date de la centru.

Atât de abjectul demers are mai multe conotații. În primul avem de-a face cu un atac absolut mizeribil și extrem de jegos la adresa a ceea ce are mai bun România la această oră. Fiindcă Simona Halep este principla victimă a acestei postări scârnave. Da, apoi s-a dorit reperarea onoarei țoapei lui Pandelică de Voluntari, copios huiduită de 20.000 de români veniți de bună voie pe stadion, nu mânați de la spate precum vitele. În al treilea rând, vedem că PSD nu renunță să mintă cu o dezinvoltură absolut halucinantă. Să spui că Halep a fost huiduită este ca și cum ai spune că Pământul este plat. Da, foarte probabil, jumătate din votanții PSD chiar sunt convinși de acest lucru, ba mai mult, mulți cred că Soarele se învârte în jurul lui Liviu Dragnea. Dar asta nu înseamnă să-i lași în ignoranță și să-i faci să creadă în continuare că Pământul e plat.

Nu în ultimul rând, servind o minciună atât de flagrantă ca fiind un adevăr, liderii PSD își cataloghează propriul electorat ca fiind format din imbecili cărora poți să le spui orice fel de enormități, iar ei să te creadă. De altfel, s-a văzut acest lucru și cu ocazia mitingului de sâmbătă, când zeci de mii de oameni habar n-aveau pentru ce au venit la București. Mulți spuneau că au venit împotriva lui Iohannis, fiindcă nu le dă salarii mai mari, de parcă nu PSD e la putere de șase ani.

În cazul mizeriei cu Halep, nici măcar nu avem de-a face cu o manipulare, fiindcă acolo se lucrează totuși cu jumătăți de adevăruri, iar pentru a manipula ai nevoie de o minimă inteligență. Minciuna grosolană cu Halep huiduită nu este nici măcar manipulare, este o mizerie fără margini și nici nu-ți trebuie cine știe ce inteligență pentru a o produce. Eventual ai nevoie de extrem de multă nesimțire și un stomac de rinocer.

Faptul că există vreo două televiziuni care își consideră audiența formată din descreierați care împart la zece indivizi un neuron e una. La urma urmei, există televiziuni de nișă. Unele se adresează, de exemplu, exclusiv copiilor, altele (Antena 3, RTV), doar acefalilor. Dar ca un partid să-și desconsidere în asemenea hal membrii și simpatizanții nu cred că s-a întâmplat niciodată, în întreaga lume. Și nu pot să nu mă întreb cum consideră PSD-iștii cu mai mult de un neuron în cap (sunt destui și din aceștia) această mizerie? Nu sunt deranjați că liderii lor îi cred niște pitecantropi care pot să înghită orice? Mai direct, le place să fie făcuți proști pe față de către propriii lideri? Dacă da, n-am ce să mai comentez.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

8 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

8 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

10 ore ago