Categories: SocialUltima ora

Pateu expirat de un an, la vanzare într-un hipermarket din Timișoara. Deschideți ochii când mergeți la cumpărături! / VIDEO

Când plecați la cumpărături, luați cu voi nu numai banii, ci și o doză însemnată de atenție! Deschideți bine ochii și analizați fiecare produs, fiindcă riscați nu doar să rămâneți cu o gaură în buget, ci și să ajungeți la spital. În rafturile marilor magazine din Timișoara ați putea găsi și produse expirate de un an!

Cristi Brâncovan are „lipici” la produse care n-ar avea ce să caute în magazine. Sau poate e doar mult mai atent decât cei mai mulți dintre noi. Ultima sa aventură la cumpărături arată că trebuie să ne uităm de cel puțin două ori înainte de a plăti o dată. „Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Căscați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați”, a notat activistul civic, pe Facebook. Practic, săptămâna trecută, într-un hipermarket care funcționează în cel mai mare centru comercial din vestul României, Cristi Brâncovan a găsit nu mai puțin de 14 „tuburi” de pateu de ficat, cu termenul de valabilitat expirat pe… 9 iulie 2017! Vânzătoarele au susținut că n-au mai văzut așa ceva și că este posibil să fi fost o greșeală. „E prima oară când văd așa ceva. E o problemă la recepție, la furnizor, pe stoc nu aveau cum să rămână. Ne cerem scuze”, i-a spus reprezentantul magazinului cumpărătorului care a descoperit „surpriza”. Brâncovan a dus produsul la OPC și acum așteaptă răspuns din partea acestei instituții. Neoficial, cei de la Protecția Consumatorilor au mers deja la hipermarket, unde au constatat că produsele fuseseră retrase de la vânzare. Aparent, ar fi fost vorba despre o eroare de marcare a termenului de valabilitate.

Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Cascați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați!

Posted by Cristi Brâncovan on Monday, June 18, 2018

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

7 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

10 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

11 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

11 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

12 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

13 ore ago