Categories: Zâmbete amare

Senzațional, PSD organizează miting împotriva… PSD! Că doar nu pentru susținerea „abuzaților” Mazăre, Udrea și clanul Clămparu

Așadar, ca să le arate judecătorilor de la Înalta Curte care urmează să-i decidă soarta ce forță are el în țara asta, Liviu Dragnea a pus de-un miting chiar în perioada în care ar trebui dată sentința în ceea ce-l privește. Nu spun că PSD a decis organizarea mitingului, fiindcă partidul a ajuns un biet maț gros atârnat de primul teleormănean al țării. Ce dovadă mai bună că partidul nu cârtește în fața lui Dragnea decât aroganța numirii unei mături (inclusiv la înfățișare) în fruntea guvernului. Doar motivul mitingului a fost schimbat din nou. Se știe, inițial era vorba de susținerea „familiilor tradiționale” Dragnea și Tăriceanu. Se pare însă că multor PSD-iști li se părea prea proastă gluma pentru a da curs unei astfel de invitații. Chiar luați cu arcanul. Apoi a fost vorba de susținerea premierului Dăncilă. Dar nu se știa ce pancarte să se poarte: „He-He! Prostia salvează România”; „Jos Limba română! Sus imunoglobina”; „Orice membru PSD îi place de Dăncilă” etc.

Ca atare, în final s-a ajuns la un miting de protest față de… abuzurile din Justiție. Chiar așa, PSD s-a săturat până peste cap de abuzurile din zona Justiției. Ca, de exemplu, de faptul că niște politruci PSD-iști, ex-PCR-iști, de la Curtea Constituțională fac pipi pe 6,3 milioane de voturi, făcând din președintele Iohannis un notar care să semneze pohtele teleormăneanului. Nici mai mult, nici mai puțin, această gașcă a schimbat de capul ei sistemul semi-prezidențial cu unul teleormăneano-parlamentar, fără însă să fie modificată Constituția. Și asta în timp ce principalul organism care ar trebui să se ocupe de Justiție, CSM, este trecut sub acoladă. Pentru mulți care nu înțeleg ce se întâmplă, aici nu mai e vorba de Laura Kovesi, că oricum e la final de mandat.

E vorba de faptul că PSD se pregătește să intre cu tancul peste Justiție. Exact la fel ca strămoșii săi bolșevici veniți din Uniunea Sovietică. (Probabil tot de la ei, „Davai ceas!”, are și teleormăneanul aplecarea pentru ceasuri.) Or, ce abuz mai mare în zona Justiției poate exista decât acela ca politicul să controleze puterea judecătorească. Nu mai vorbesc de penibila slugă Tudorel Toader, care vorbește deja de „liste negre” cu magistrați care i-au trimis în pușcării pe hoții și borfașii de partid. Curat anii 50! Și sunt multe alte elemente care ne demonstrează că România se transformă pe zi ce trece într-o Republică Teleorman, în care magistrații nu sunt altceva decât slugile politicului. Prin urmare, a vorbi despre un miting împotriva abuzurilor în Justiție e echivalent cu un miting împotriva PSD, partid care a început aceste abuzuri.

Dacă nu asta le-a fost gândul la organizatori (mă rog, organizator), există o singură alternativă. Dar asta ar transforma mitingul „contra” într-unul „pentru”. Adică pentru adevărații „abuzați” de ticăloasa Justiție din România. Respectiv, Elena Udrea, Radu Mazăre, Sebastian Ghiță, Alina Bica etc. Și, cu voia dvs, ultimul pe listă, Liviu Dragnea. Dar până a junge la el, mai trebuie amintiți și bravii membrii ai clanurilor Corduneanu, Clămparu, Cămătaru, Ștoacă, Duduianu, Bercea Mondial etc., mulți dintre ei ajunși în spatele gratiilor. Evident, în urma unor grave „abuzuri” ale Justiției. Care trebuie neapărat combătute prin mitingul de sâmbătă.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

35 de minute ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

O oră ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

2 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

3 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

5 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

5 ore ago