Sport

ACS Poli s-ar putea muta oficial de pe „Dan Păltinișanu”. Robu: Avem baze sportive foarte bune

CJ Timiș urmează să decidă în scurt timp dacă va mai permite accesul celor de la ACS Poli la vestiarele stadionului „Dan Păltinișanu”. Între timp, primarul Nicolae Robu nu exclude varianta ca echipa să se mute pe una dintre bazele sportive de la Colterm sau STPT.

Întorși din cantonament, cei de la ACS Poli Timișoara au avut neplăcuta surpriză să constate că nu mai pot intra în vestiarele de la stadionul „Dan Păltinișanu”. Cei de la CJ Timiș au decis să schimbe yalele, pentru că, spun ei, nu există un act pentru închirierea vestiarelor și clubul nu poate avea exclusivitate pe acestea. „În cazul în care echipa este mutată din vestiare, îmi dau demisia. Presupun că și colaboratorii mei. Înseamnă că ei, ca membri ai ONG-ului, doresc distrugerea clubului. (…) Dorim să fim lăsați în pace. Ni s-a reproșat că stăm ilegal la vestiare”, a spus, marți, președintele ACS Poli Timișoara, Radu Birlică. Acesta susținea că a discutat cu liderul CJ, Călin Dobra, și că se caută o soluție.

Lucrurile sunt complicate însă. „Am trimis o echipă de la Direcția Patrimoniu, ca să vadă exact cum stau lucrurile. Vom lua o decizie în aceste zile. Nu există acte de închiriere pentru vestiar, clubul nu are exclusivitate pe aceste facilități”, spune, de cealaltă parte, Călin Dobra. Primarul Nicolae Robu susține, la rândul lui, că unii angajați ai CJ nu au procedat corect. „Din păcate, este o abordare deplasată din partea unor domni angajați ai CJ. Nu se procedează în maniera asta, vii și spui «Să nu vă mai prind pe aici», schimbi butucul de la yală. Trebuie să se poarte o discuție între președintele clubului și președintele CJ Timiș, să se stabilească niște condiții în acord cu legea, pentru accesul la acele facilități”, a declarat, pentru deBanat.ro, edilul. Potrivit acestuia, se caută și altfel de soluții. „Mutarea la Colterm este o variantă analizată. Noi avem baze sportive foarte bune, și la Colterm, și la STPT. Nu este luată nicio decizie, amândouă sunt bune. Dacă vor fi corespunzătoare, se va lua decizia. ACS Poli poate să și joace acolo (…) Bineînțeles că trebuie obținută licența pentru Liga a II-a”, a mai precizat Robu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

52 de minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

57 de minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

O oră ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

O oră ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

2 ore ago