Economic

Campanii de informare pentru tineri antreprenori, la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener, și Universitatea de Vest Timișoara, partener coordonator, oferă sprijin pentru tinerii din patru județe care vor să devină antreprenori.

Proiectul „Start Smart – Stimularea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor din regiunea de vest” urmărește crearea și dezvoltarea a 36 de afaceri cu potențial ridicat în materie de autosustenabilitate și dezvoltare, în cele 4 județe din aria de acoperire, asigurând ocuparea antreprenorilor, dar și crearea de locuri de muncă pentru populația locală. Proiectul se adresează unui grup țintă de 300 de persoane care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban și au reședința în Regiunea Vest, mai exact studenților/persoanelor inactive din categoria 18 – 25 de ani, dar și angajaților din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad. Cele 7 sesiuni de informare privind selecția persoanelor și înregistarea în grupul țintă se vor desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22, până la începutul lunii septembrie a acestui an La finalul acestora, participanții vor avea posibilitatea de a se înscrie la activitățile proiectului – cursuri de antreprenoriat și concurs de planuri de afaceri în vederea obținerii finanțării Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0372-185.285, prin e-mail sau la sediul CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, et. I. Persoană de contact, Cristina Coroian, expert informare.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

10 minute ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

O oră ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

2 ore ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

15 ore ago