Economic

Misiuni economice în Italia, Spania, Germania și SUA, pentru firmele din Timiș

CCIAT anunță un sezon de toamnă-iarnă foarte concentrat pentru firmele din Timiș. Acestea sunt invitate să-și găsească parteneri de afaceri în străinătate. Una dintre misiunile economice este la un târg internațional de artă de la Barcelona.

În perioada 1-8 septembrie, CCIAT organizează o misiune economică de prospectare a pieței din regiunea Sicilia, Italia. Aceasta este centrată pe multiple profile de activitate. În intervalul 15 – 18 septembrie, firmele timișene sunt invitate la Târgul de brutărie, patiserie şi cofetărie IBA München. Este vorba despre cea mai mare expoziție de specialitate din acest domeniu, fiind organizată o dată la 3 ani, începând cu 1949. Organizatorii aşteaptă o participare cel puţin similară cu cea de la ediţia precedentă – peste 1.300 de expozanţi din 57 de ţări. IBA reuneşte toate produsele utilizate în aceste domenii. Vor fi oferte şi pentru deţinătorii de restaurante şi cafenele, comercianţii din industria alimentară şi oamenii de afaceri din domeniul HORECA.

Între 28 septembrie și 1 octombrie, CCIAT organizează o misiune de vizitare a Târgului internaţional de artă SWAB Art Fair Barcelona. SWAB Barcelona reunește 70 de galerii de artă și artiști plastici din întreaga lume. Este un loc unde se pot descoperi cele mai inovatoare tehnici și stiluri artistice. În 2018, SWAB Barcelona celebrează cea de-a 11-a ediţie, la care sunt așteptați peste 20.000 de vizitatori. Între 9 și 12 octombrie 2018, cu sprijinul Consulatului General al României la München, este organizată o misiune economică la „Săptămâna Economiei Românești la München”. Programul cuprinde vizitarea Târgului de Imobiliare RealExpo München, dar și întâlniri B2B cu firme germane interesate de colaborări cu firmele din județul Timiș și vizite la firme germane. Urmează o misiune economică peste Ocean. Între 1 și 11 noiembrie, reprezentanții firmelor din Timiș pot merge la New York, Las Vegas și Los Angeles. Obiectivul este identificarea de noi posibilităţi de afaceri, stabilirea de contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri americani interesați de piața românescă. În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, CCIAT organizează tradiționala misiune economică la Budapesta și Viena. Firmele participante vor avea întâlniri de afaceri prestabilite, pe domenii de activitate. Relaţii suplimentare și înscrieri de participare, la numerele de telefon 0372-185.285, e-mail: office@cciat.ro. Persoană de contact, Stana Stoianov, director Dept. Relații Economice cu Mediul de Afaceri.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

23 de minute ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Domionic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

4 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

4 ore ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

5 ore ago

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

5 ore ago