Politicieni

Grapini a jignit românii și și-a primit răsplata: De la o poștă se vede cât de needucată și lipsită de bun simț ești!

Cu un tupeu fantastic, europarlamentarul român Maria Grapini a jignit fără urmă de jenă românii plecați în străinătate, apoi și-a șters postarea. Internauții n-au iertat-o însă, deși Grapini a încercat să dreagă busuiocul.

Reprezintă România în Parlamentul Europei, pe mii de euro în fiecare lună, și se autoproclamă drept cel mai activ membru al PE, dar asta n-o împiedică să jignească grav cetățenii români care lucrează în străinătate. Maria Grapini, cea care are ca deviză cuvintele „profesionalism, respect, echitate, credință, dreptate”, a distribuit, miercuri, o postare care îi făcea proști pe cei care vor să participe la mitingul organizat vineri, 10 august, în București. „Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!”, suna textul.

Reacțiile au fost, în majoritatea lor, negative, așa că Grapini și-a șters postarea după câteva ore. Nu înainte însă de a scrie un mesaj propriu, prin care a încercat să-și toarne cenușă în cap. „Înainte de a va ura noapte bună, având în vedere contextul, doresc să mulțumesc românilor din diaspora care muncesc cinstit și fac onoare României și care nu se lasă atrași în tot felul de diversiuni. M-aș bucura să înțeleagă și cei care doresc schimbarea guvernului prin violență că există o cale democratică – votul”, a transmis aceasta.

Mesajul voit împăciuitor n-a oprit însă avalanșa de comentarii negative. Iată câteva:

  • Obraznică, nesimțită, arogantă. Mai treci pe la USR, poate îți dă un abecedar. Te încadrezi perfect în peisaj . Faci românii de ras. Păi ce ați făcut, duamna Grapini?
  • A sărit lumea pe dvs. să vă spună că sunteți proastă că îi faceți pe alții proști și ați șters postarea?
  • Sincer, credeam că Veorica-i singura țopârlancă din țara asta, dar vad că dumneata ai și master în nesimțire, ca să nu zic altceva.
  • Alo, duamna, mai bine îți închizi contul, că oricum te știe toată lumea ce poamă ești! Crezi că dacă ștergi postaăile, ele nu mai există? Mai acum câteva ore erai imună. Rar mi-a fost dat să văd un specimen așa penibil.
  • Mai postez o dată, poate nu-mi ștergi postarea de data asta. Că m-am prins că nu le lași decât pe cele jignitoare, ca să „demonstrezi” cum sunt cei care-ți scriu… că doar nu e de înțeles că oamenii nu mai pot de nervi, de frustrare și de ură, și de aceea te înjură! Ești rușinea acestui neam, cucoană! De la o poștă se vede (și când scrii doar!!!) cât de proastă, needucată și lipsită de bun-simț ești!
Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

5 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

7 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

8 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

9 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

9 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

11 ore ago