Sport

La fel ca etapa trecut: dintre timişorence, doar ASU Poli câştigă

Liga secundă a programat în aceste zile o etapă intermediară, iar bilanţul celor trei echipe din Timişoara este o victorie – în deplasare, o remiză şi un eşec – ambele pe teren propriu.

ASU Politehnica este pe val şi a obţinut a treia victorie din ultimele patru partide. Elevii lui Cosmin Petruescu au câştigat chiar mai clar decât o arată scorul la Brăila, în compania ultimei clasate, Dacia Unirea. A fost 2-0 pentru violeţi, Plămadă şi Velici marcând golurile victoriei. Alb-violeţii pregătiţi de Cosmin Petruescu fac 17 puncte şi conduc detaşat în clasamentul echipelor din Timişoara.

ASU Politehnica: Murariu – Bilia, Coadă, Scutaru (cpt.), Cherecheş – A. Ignea, Vidrăşan, Poparadu – Bozian, I. Plămadă, Velici. Au mai jucat: Lazea, Bedea, Miholca.

Ripensia a obţinut un punct pe final de joc cu Energeticianul. Partida a fost destul de slabă, de ambele părţi, probabil cu un plus pentru oaspeţi, care au avut o posesie mai bună, şi care au deschis scorul în partea secundă. Claudiu Apro e egalat însă în minutul 89, aducând astfel un punct echipei timişorene.

Ripensia: Dobre – Ad. Popa, Străuţ, M. Toma, C. Toma (cpt.), Al. Popovici, Stoi, Anghelina, Dumiter, Cluci, M. Gueye. Au mai jucat: Monea, Apro, Kawagoe.

În fine, nimic nou dinspre fosta divizionară A ACS Poli, care îşi continuă prăbuşirea. Echipa ce joacă acum acasă pe Electrica a făcut o primă repriză foarte bună contra Chindiei, una din favoritele la promovare. Giani Stere a deschis scorul şi oaspeţii au fost norocoşi că au intrat la pauză doar cu un gol deficit. În partea secundă însă, lucrurile au stat altfel. Un penalty uşor acordat vizitatorilor, a destabilizat trupa viola, care până la final a primit trei goluri. Aşadar, ACS pierde cu 1-3 şi salvarea de la retrogradare pare în acest moment o himeră.

ACS Poli: M. Contra – Haruţ, D. Filip, Bocşan, Motreanu, Melinte, Rudolf Avaro, Keita, D. Codrea, Stere, Drăghici (cpt.). Au mai jucat: Bîrnoi, Toboşaru şi Golda

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

În luna mai vom avea parte de evenimente deosebite la Ziua Porților Deschise a Școlii de Arte din Timișoara

O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere…

16 minute ago

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

2 ore ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

3 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

3 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

16 ore ago