Sport

Meciul Dinamo – Agroland din Cupa României, amânat pentru 31 octombrie

Partida din primul tur al Cupei României la volei feminin, dintre Dinamo București și UVT Agroland Timișoara, a fost amânată pentru ultima zi a lunii octombrie. Clubul bănăţean a solicitat reprogramarea acestui joc, deoarece liberoul Teodora Pušić participă cu naționala feminină a Serbiei la Campionatul Mondial din Japonia.

Federația Română de Volei a răspuns pozitiv solicitării clubului de a reprograma meciul din turul I al Cupei României. Astfel, confruntarea va avea loc pe terenul formației bucureștene Dinamo, miercuri, 31 octombrie, la patru zile după debutul noului sezon din Divizia A1.

Conform programării inițiale, meciul trebuia să aibă loc sâmbătă, 20 octombrie, dată la care Teodora Pušić este încă la competiția supremă din Japonia.

Naționala Serbiei a obținut două victorii din tot atâtea posibile în faza Final 6 a competiției, în grupa G, (3-0 v. China și 3-1 v. Italia) și se va duela cu Olanda în semifinalele competiției, vineri, 19 octombrie. În celălalt meci din penultima fază a competiției se întâlnesc Italia și China. Meciurile pentru medalii sunt programate sâmbătă, 20 octombrie.

Antrenament la Lugoj

Agro continuă antrenamentele în cele două săli din oraș omologate pentru Divizia A1 („Constantin Jude” și UVT-Oituz). Staff-ul tehnic nu se poate baza încă pe Andreea Petra. Centrul formației se resimte în continuare după accidentarea la gleznă, suferită la lotul național, și întârzie să reintre în programul normal al echipei. Până la startul campionatului, Daniela Lupescu & Co. au programat un antrenament comun cu CSM Lugoj, vineri seară, la sala „Ioan Kunst Ghermănescu”.

În prima rundă a Diviziei A1, meciul cu „U” NTT Data Cluj este programat la sala „Constantin Jude”, sâmbătă, 27 octombrie, la ora 19.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

28 de minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

34 de minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

O oră ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

2 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago