Sport

Roxana Lucaciu, campioană mondială la dans sportiv chiar acasă, la Timișoara

Timișoara a găzduit, în ultimul weekend, Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, dar și alte competiții importante, cu licențe internaționale. Românii și-au demonstrat valoarea, iar perechea Paul Rednic – Roxana Lucaciu este, din nou, campioană mondială.

Orașul de pe Bega a fost, în weekend, gazda unor importante competiții din lumea dansului sportiv. A fost vorba despre Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, dar și de alte concursuri majore cu licențe World Dance Sport Federation (WDSF).

Cel mai important rezultat este cel al perechii Paul Rednic – Roxana Lucaciu, care a cucerit titlul de campioni mondiali Under 21 Standard. Pe locul al treilea a venit o altă pereche din România, Tiberiu Stan – Daria Grigore.

Pentru Roxana Lucaciu (Timișoara) și Paul Rednic (Baia Mare) nu este primul titlu mondial. În vara lui 2016, după un drum de două zile cu avionul și intrarea în sala de concurs cu 10 minute înainte de prima probă, Roxana și Paul au devenit campioni mondiali la Open Youth Standard, la Fukuoka, în Japonia. Cei doi erau deja campioni europeni. Unul dintre cei care îi pregătește pentru concursuri este un alt timișorean, Raul Avram, de la Magnum Team.

Revenind la concursurile de la Timișoara, competiția WDSF Internațional Open Timișoara, la secțiunea Adult Latin, a fost câstigată de perechea Ionuț Alexandru Miculescu – Andra Păcurar, iar la WDSF Open Youth Standard, perechea Sebastian Alin Zicoane – Anca Copos s-a clasat pe primul loc, perechea Dragos-Marian Comșa- Alexandra Cristina Bujor încheind evoluția pe locul V. Sebastian Alin Zicoane și Anca Copos au evoluat și în competiția similară de Adulți, unde s-au clasat pe locul al patrulea.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

14 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

18 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

20 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

21 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

23 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

23 de ore ago