Timp liber

O nouă ediție a Târgului de Antichități, la Iulius Mall

În acest sfârșit de săptămână, clienții Iulius Mall Timișoara sunt invitați să descopere din nou universul pieselor de colecție, a căror frumusețe a sporit odată cu trecerea timpului. O nouă ediție a Târgului de Antichități îi așteaptă să descopere obiecte cu dichis.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 11 – 13 ianuarie 2019, parterul Iulius Mall Timișoara va fi învăluit în parfumul nostalgic al Târgului de Antichități. Prima ediție din acest an a evenimentului așteptat de colecționari va dezvălui publicului o selecție impresionantă de obiecte ancorate în trecut, reprezentative pentru culturi și perioade diferite. Zeci de expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese. Bijuterii felurite, ceasuri de colecție (de masă, de perete, de buzunar etc.), porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, accesorii, decorațiuni și multe alte obiecte ale căror povești așteaptă să fie istorisite pot fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor. În perioada aceasta, clienții Iulius Mall se pot bucura și de sezonul reducerilor de iarnă.

Magazinele se întrec în promoții, care ajung și până la 80%, la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice și multe altele.

Sursă foto: arhivă.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

38 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

38 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

51 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

60 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago