Diverse

Cum puteţi câştiga o sesiune de Fashion Makeover în valoare de 4.000 de lei, la Iulius Mall

Iulius Mall Timişoara sărbătorește în luna martie doamnele și domnișoarele și le răsfaţă cu premii şi evenimente speciale. „Beauty Queen” este campania organizată de Iulius Mall pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, și, totodată, o provocare pentru doamne și domnișoare de a se lăsa admirate și de a fi puternice.

Pentru că fiecare femeie este specială, în perioada 1 – 8 martie 2019, Iulius Mall le oferă cadouri care să le complimenteze frumusețea. Sesiunile de shopping în magazinele din Iulius Mall vă aduc în garderobă ținute în tendințe, accesorii șic sau vă completează trusa de cosmetice, dar vă oferă și șansa de a câștiga premii. Tot ce trebuie să faceţi este să cumpăraţi în valoare de minimum 100 de lei și să vă înscreţi la tombolă, la Centrul de premiere.

Aveţi astfel șansa să câștigaţi o sesiune de Fashion Makeover, în valoare de 4.000 lei. Vei beneficia de sfaturile unui stylist profesionist, care vă va ajuta să vă schimbaţi look-ul şi veţi merge la sesiuni de cumpărături, make-up şi hairstyling. La final, aveţi parte şi de o şedinţă foto. Un alt premiu tentant este o sesiune de Beauty Day, având la dispoziţie 2.000 de lei pentru shopping la brandurile Sephora, Il Passo, Mathilde, Marrionaud şi XpertBeauty şi un răsfăţ la Perfect Nails, Oriental Beauty Spa şi restaurantul @Fabrika. În plus, clientele Iulius Mall mai pot câştiga unul din cele opt seturi de bijuterii Pandora. Tragerile la sorți vor fi organizate pe 11 martie, dupa ora 12.00.

În plus, zilnic, primele 100 de persoane înscrise în campanie vor primi cadouri instant, constând în cosmetice pentru femei şi băuturi răcoritoare.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

13 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

13 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

14 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

15 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

15 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

18 ore ago